Hírarchívum - 2017. október

Cross-play funkcióval erősít a Halo Wars 2

A 343 Industries bejelentése szerint a Halo Wars 2-t is felruházzák a cross-play funkcióval, így ezek után az Xbox One-tulajok és a Windows 10-et használó PC-sek egymás ellen is megütközhetnek.

Dragon Ball FighterZ - ez lehet a pontos dátum

Egészen idáig csak egy hónapot tudtunk megnevezni, amikor a Dragon Ball FighterZ megjelenési dátumáról írtunk, de most úgy néz ki, napra pontosan tudni lehet, hogy mikor debütál a játék.

Hazánkba látogat John Romero, a Doom atyja

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a PixelCon Budapesten. Az Insert Coin Egyesület szervezésének hála idén egy igazi sztárvendége is lesz a rendezvénynek, aki nem más, mint John Romero.

Gran Turismo Sport - internet nélkül nem az igazi

A Gran Turismo Sport fejlesztői elárulták, amellett, hogy új versenyszimulátoruk minden eddiginél élethűbb lesz, azonban állandó internetkapcsolat hiányában sok fontos tartalomról lecsúszhatunk.

Ismerős arcok a Need for Speed: Paybackben

Pár új screenshot látott napvilágot a hamarosan megjelenő Need for Speed-játékról. Az új képeken egy régről ismerős csapat autói mutatkoznak meg, egy korábbi részben már keményen megkeserítették a dolgunkat.

Kitálalt a Dead Space fejlesztője

Néhány órával a Visceral Games bezárásának híre után az egykori pályatervező, Zach Wilson elárult pár érdekességet a Dead Space-sorozat teljestményéről. Kiderült, hogy az EA pontosan miért nyírta ki a frencsájzt.

Sonic Forces - bármikor válthatunk a hősök között

A Sega friss kedvcsinálókkal és egy kis információval jelentkezett a Sonic Forcesról. Kiderült, hogy a Rental Avatar egy olyan funkció, amellyel bármikor lecserélhetjük egyedi karaktereinket a más játékosok által megálmodott hősökre.

LawBreakers - a héten egy nagyobb frissítés jön

Cliff Bleszinski csapata foggal-körömmel igyekszik megmenteni a LawBreakerst, ezért a héten egy nagyobb tartalmi bővítés érkezik az arena shooterhez. Elstartol egy új ranked játékmód is, ahol ingyenes cuccokra tehetünk szert.

Megérkezett az új Mass Effect az EA Accessbe

Ha még nem ruháztál be a Mass Effect: Andromedába PC-n vagy Xbox One-on, viszont Origin- vagy EA Access-előfizető vagy, mától töltheted le a BioWare vegyes kritikákat kapott szerepjátékát a Vaultból.

Kibővült a Mario + Rabbids: Kingdom Battle

A Ubisoft minden figyelmeztetés nélkül adta ki a Mario + Rabbids: Kingdom Battle második DLC-jét, amely nyolc Ultra Hard Challenge-et és egy vadiúj kooperatív kampányt tartalmaz. A legnagyobb kihívást kereső játékosokat célozták meg.