Hazánkba látogat John Romero, a Doom atyja

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 18.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a PixelCon Budapesten. Az Insert Coin Egyesület szervezésének hála idén egy igazi sztárvendége is lesz a rendezvénynek, aki nem más, mint John Romero.

Idén november 11-én kerül megrendezésre Budapesten, az ELTE Lágymányosi Campus Gömb aulájában a PixelCon 2017. A retrojáték-fesztivál immár ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a vendégek előtt, hogy egy egész napos buli keretében szórakoztassa a jelenlévőket. November 11-én a tízórai kapunyitástól egészen hajnalig tart majd a program, egy igazi "ereszd el a hajam" buli zárásával. 

Ez alkalommal egy igazi sztárvendéget is sikerült elcsábítaniuk Magyarországra a szervezőknek, ugyanis nem kisebb név teszi tiszteletét az eseményen, mint John Romero az id Software legendás alapítója és a Doom atyja. Romero már a kezdeti óráktól szórakoztatja a nagyérdeműt a legkülönfélébb programokkal. A különböző ticketek megvásárlása ellenében lehetőségünk lesz dedikáltatni a mesterrel, vagy akár egy Doom 2-es deathmatch-ben is összemérhetjük vele az erőnket. A belvárosi InGame gamer pub rendezésében akár egy zártkörű all-inclusive eseményre is bejuthatunk, amelyen John Romero is jelen lesz.

Természetesen a legenda mellett több program is várja a szórakozni vágyókat, úgy mint a retro videojátékok, a gamer közösségi standok, a különböző kulturális programok, vagy éppen a Kretive Pixels kézműves szekció.

Az egész napos rendezvény egy fergeteges bulival ér véget, amelyre 21 órás kezdettel külön is lehet jegyeket vásárolni. A talpalávalót olyan előadók húzzák hajnalig, mint az IO, a Chipzel és a Quixotic.

Jegyeket a rendezvény hivatalos weboldalán tudtok vásárolni!


6.
6.
Heldengeist
Kicsit olyan hatást kelt ez a hír, mintha valami kis falunap beharangozóját olvasnám a helyi lapban olyan sztárvendégekkel, akik már 20 éve nem érdekelnek senkit.
5.
5.
Nothing
Ha igazi horrort akar, akkor maradjon is itt pár évig...
2.
2.
A Fénybenjáró
Utálom, ha összekeverik a sárga villamost a mákos gubával.
1.
1.
Kalácsképű
Sztarvendeg :D Magyar notazas is lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...