Hírarchívum - 2017. október

Csúszik a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg október végén a Final Fantasy XV multiplayer kiegészítője, azonban ha minden jól megy, nem kell sokat várnunk rá. Új dátumot ugyanakkor nem kaptunk.

Kiderült, hogy mikor akciózik idén a Steam

Megtudtuk, hogy mikor indulnak a Steam idei utolsó nagy akciósorozatai. A pontos dátumok a Redditen keresztül szivárogtak ki, később azonban az Eurogamer is megerősítette azokat a saját forrásain keresztül.

Szembeszáll a Microsoft a csalókkal

A TruePlay a Windows 10 legújabb frissítésének a része, és arra hivatott, hogy kiszűrje a csalókat a játékosok közül. Folyamatosan monitorozza majd a játékot, a gyanús esetekről pedig riasztást küld a fejlesztőknek.

Gabe Newell Amerika leggazdagabb emberei között

A száz leggazdagabb amerikai között egyetlen olyan embert találunk, aki videojátékokból szerezte a vagyonát: a Valve-ot alapító Gabe Newell a kilencvenhetedik a listán jelenleg.

Estig ingyenesen tölthető a Civilization III

Újabb ingyenes játékkal kedveskedik a Humble Store, ezúttal a Sid Meier's Civilization harmadik részét tölthetitek le fizetés nélkül. Azonban nem árt sietni, az akció ma este véget is ér!

Mától végre a fotelből is gazdálkodhatunk

A mai nappal elérhetővé vált a Soedesco farmszimulátora, melyben egy saját gazdaságot kell a lehető legjobban felvirágoztatnunk. A debüt mellé befutott a launch trailer is.

Gran Turismo Sport - az első értékelések

Két napja jelent a meg a Gran Turismo-széria legújabb darabja, a Sport, és ahogyan az lenni szokott, a nemzetközi sajtó már le is csapott rá. Összességében pozitív, de korántsem kiemelkedő értékeléseket kapott a játék.

Nem kizárt, hogy Switch-re látogat a Battlefront II

Újabb információk érkeztek a Star Wars: Battlefront II-ről. Most éppen David Robillard nyilatkozott a játék kapcsán, és a lehetséges Switch-portot pedzegette. Eközben befutottak a cím első single player screenshotjai is.

Dynasty Warriors 9 - tömény akció az új képeken

A Koei Tecmo rengeteg új képet adott ki a készülő open-world musou-játékáról, a Dynasty Warriors 9-ről, melyek leginkább a csatajelenetekre fókuszálnak. Ezeken kívül további négy karakter is bemutatkozik.

Monster Hunter World - TV-reklám érkezett

Igaz, még pár hónap van a Monster Hunter World debütálásáig, a Capcom most mégis egy rövid TV-reklámmal próbálja marketingelni a programot. A japán televíziókban felbukkanó kisfilmben több új jelenetet is szemügyre vehetünk.