Hírarchívum - 2017. október

Dragon Ball FighterZ - megvan a nyugati dátum is

A Dragon Ball FighterZ japán megjelenési dátuma után az is idő előtt szivárgott ki, hogy mikor debütál nyugaton az ígéretes verekedős játék. Külön öröm, hogy hozzánk hamarabb érkezik meg a cím!

Új tévéreklám készült az Xbox One X-hez

A Microsoft jó előre beharangozta, hogy új tévéreklámot készített az Xbox One X-hez, amit végül az új The Walking Dead-epizód és a Sunday Night Football szünetében vetítettek le.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolják a kiadók a hónap utolsó hetét, több olyan játék is érkezik a napokban, amit feltétlenül érdemes a radaron tartani. Ellátogatunk az ókori Egyiptomba és a hatvanas évek nácikkal teli Amerikájába is.

Battlefront II - fény derült a kampány hosszára

A Star Wars: Battlefront II producere, David Robillard árulta el, hogy milyen hosszú lesz a játék egyjátékos kampánya. Valószínűleg nem sokan lepődtök majd meg rajta, de Iden Versio története nem ver köröket a Battlefieldek sztorimódjára.

Ígéretes modern kori szállal operál az AC: Origins

Néhány szerencsés ember már idő előtt kézhez kapta az Assassin's Creed: Originst, és az egyikük a tiltás ellenére streamelte a játékot. A közvetítésből kiszivárgott néhány spoileres screenshot az anyag modern kori száláról.

Tunguska - a S.T.A.L.K.E.R. felülnézetből

A Rotorist Workshop egy olyan felülnézetes shooteren dolgozik, amit bevallottan a S.T.A.L.K.E.R. ihletett. A Tunguska: The Visitationben nem csupán az akción lesz a hangsúly, komoly morális döntéseket is meg kell hoznunk. A demó már tölthető.

Tíz percig mozog az Extinction

A Polygon munkatársai rátették a mancsukat az Extinction jelenlegi verziójára. A játék olyan, mintha az Attack on Titan nyugati verziója lenne, itt is böhöm nagy ogrékat kell eltennünk láb alól. Nagyon ígéretes az Iron Galaxy alkotása.

Már pontosabban követi a játékidőt a Switch

A Nintendo Switch 4.0.0-s rendszerfrissítése nem csupán a videórögzítési lehetőséget élesítette, a rendszer végre sokkal pontosabban követi nyomon, hogy mennyit játszottunk egy adott címmel.

Life is Strange: Before the Storm - Denuvo nélkül

Míg a Life is Strange előzményévadának első epizódjában még benne volt a Denuvo, addig a második rész megjelenésekor a Square Enix eltávolította a védelmet belőle. Lehetséges, hogy hiba történt.

Már 4 millió példánynál jár a Resident Evil 7

A Capcom világszerte 4 millió példányt szállított le a boltoknak a Resident Evil 7-ből, ami még mindig alulmúlja a kiadó elvárásait. A decemberben érkező Gold-kiadással szépíthet a túlélőhorror.