Assassin's Creed: Origins - itt is lesz ládanyitogatás

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 10.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy ideje lesz hozzászoknunk a ládanyitogatásokhoz, a Destiny 2, a Forza Motorsport 7, a Middle-earth: Shadow of War és a Battlefront II után ugyanis az Assassin's Creed új epizódja is felvonultat ilyesmit.

Az Eurogamer egyik szerkesztője számolt be róla, hogy amikor nemrég több órán keresztül nyüstölte az Assassin's Creed: Origins sajtó számára bemutatott próbaváltozatát, akkor belebotlott egy olyan játékbeli kereskedőbe, Redába, akinél rejtélyes tárgyakat lehetett beszerezni. Ezek lesznek az úgynevezett Heka ládák, amelyek valójában páncélokat, fegyvereket vagy egyéb ritka, de egyébként a játék során is fellelhető tárgyakat fognak tartalmazni.

A Ubisoft úgy döntött, hogy akik túl sok játékbeli valutával rendelkeznek, azok számára lehetőséget biztosít, hogy könnyebb úton is hozzájuthassanak majd a tárgyakhoz. Tehát itt nem valódi pénzért fogunk vásárolni, viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy a ládák nyitogatása lassan mindennapos tevékenység lesz a játékokban.

Az Assassin's Creed: Origins rendezője, Ashraf Ismail úgy nyilatkozott az új rendszerről, hogy azt az alapján alakították ki, ahogy az előző részekben a játékosok játszottak. Az adatokból ugyanis látszott, hogy vannak olyanok, akik például beosontak egy-egy katonai bázisra, hogy aztán onnan ellopják a cuccokat, míg mások a gazdasági készségeikre helyezték a hangsúlyt, így minden megszerzett tárgyukat eladták, annak reményében, hogy aztán később sokkal jobb kiegészítőket, fegyvereket vásárolhatnak.

Túl komolyan vette magát az Assassin's Creed-film

Ezt sem mi, hanem Michael Fassbender, a mozifilm főszereplője mondta egy interjúban, amely során meglehetősen őszintén beszélt a kasszáknál csúfosat bukó adaptációról. Mint mondta, valóban nem sikerült a legjobban a film és úgy érzi, komoly lehetőséget szalasztottak el. Szerinte az is probléma volt, hogy látszólag három teljesen eltérő nyitánya volt a filmnek. Jelenleg várakozó állásponton vannak, ugyanis arra várnak, hogy a Ubisoft mit szeretne kezdeni a filmes próbálkozással és milyen ötletekkel áll elő a stúdió a jövőre nézve.

8.
8.
CitromH
#5: Én szerintem csak az első, az amerikai polgárháborús(nemtom melyik rész) és a black flaggel játszottam. A black flaget imádtam, és igazából az maradt meg leginkább a 3 általam is játszott rész közül. Magyarázd már el mi értelme volt a modern szálnak? ... Csak azért volt a játékban, mert muszály, mert szokás, mert a történet szerint kell stb. Az sem lett volna baj, ha kihagyják, és nem assasin creednek nevezik, hanem csak simén black flagnek, és semmilyen hátrány nem ért volna minket, ellenben előny biztosan.
7.
7.
latis666
Én általában védeni szoktam a gyengébb filmeket is de az AC kivétel. Kivételesen gyenge volt. Ráadásul minden téren ami ritka ebben a kategóriában. Nem gondoltam volna hogy pont az AC film lesz az amin unatkozni fogok. Ettől függetlenül várom a folytatást. A láda meg... Ha a single nem lesz tőle túl könnyű és a multiban nem lehet előnyt szerezni pénzért akkor nem zavar. Bár nem szeretek olyanert fizetni amiről nem tudom mi van benne ezért valódi pénzért ládát nem vennék semmiben soha.
6.
6.
Shannaro
#5: Amúgy én már a Rouge-nál sejtettem, hogy lesz egyiptomi rész, mert elolvastam az összes e-mail-t, meg az ilyen apróbb információ morzsákat, és ott volt rá elég erős utalás.
5.
5.
#3: Az egész történetet a modern szál tartja össze, dehát aki csak kaszabolni akar annak nyilván nyűg csak.. Na mindegy, inkább nem megyek bele.

Amúgy nice clickbait title.
3.
3.
Shannaro
#1: A korábbi részekben a modern szálnak is volt értelme, de ahogy haladt a sorozat, elég szépen elhanyagolták... Én élveztem, ahogy "óriáscégek" versengtek egymással az ereklyék után. Ha kicsit nagyobb hangsúlyt fektettek volna a jelenkori szálra (nem kell több játékidő hozzá), többen értékelték volna. A filmmel meg az volt a baj, hogy a készítők nem tudták eldönteni, mit akarnak. Így kár bármibe is belekezdeni.

És még csak annyit, hogy terjed a ládapestis a játékiparban...
2.
2.
Hunszi
Túl elbonyolították a filmet...egy sima az első második AC-n alapuló egyszerű történet kellett volna és pont...
1.
1.
ollie92
"Túl komolyan vette magát az Assassin's Creed-film
Ezt nem mi, hanem Michael Fassbender, a mozifilm főszereplője mondta egy interjúban, amely során meglehetősen őszintén beszélt a kasszáknál csúfosat bukó adaptációról. Mint mondta, valóban nem sikerült a legjobban a film és úgy érzi, komoly lehetőséget szalasztottak el. Szerinte az is probléma volt, hogy látszólag három teljesen eltérő nyitánya volt a filmnek. Jelenleg várakozó állásponton vannak, ugyanis arra várnak, hogy a Ubisoft mit szeretne kezdeni a filmes próbálkozással és milyen ötletekkel áll elő a stúdió."

You don´t say Faszhajlító, talán ha a filmnek lett volt rendes, a múltban való története és 80% ott játszódott volna, akkor ért is volna valamit, csakhogy a film 70% a jelenben játszódik, mégis mi a szart vártak ? Ki játszik azért az AC-vel, hogy anyumsok közt futkosson ? Idióták...és még csodálkoznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...