Hírarchívum - 2021. november

Gonoszokkal teli traileren a Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút első előzetese óta lassan három hónap telt el, és a Sony nem is engedett sokat látni a film eseményeiből. A premier azonban közeleg, így az új trailer már alaposan rákapcsol.

Ezek jönnek még a Game Passbe novemberben

November második felére is tartogat még új játékokat az Xbox Game Pass. Érkezik egy kiadós válogatás remek indie címekből, míg az EA Play két klasszikusához megkapjuk a régóta várt felhős hozzáférést.

Steamen is nagyot megy a Halo Infinite multija

Tegnap este beigazolódtak a pletykák: a Microsoft és a 343 Industries a teljes megjelenés előtt megnyitotta a Halo Infinite többjátékos módját. A játék nem csak a Microsoft platformjain, de Steamen is óriási népszerűségnek örvend.

Elrajtolt a Ruined King: A League of Legends Story

Jókora bombákat dobott ma a Riot Forge, dörzsölhetik a markukat a League of Legends rajongói. A kiadó váratlanul piacra dobta a Ruined King nevezetű RPG-kalandját, és mutatott két másik játékot is a népszerű MOBA univerzumából.

Rainbow Six: Extraction - látványos trailer érkezett

Újabb előzetest kapott a januárban érkező Rainbow Six: Extraction. A cinematic trailerben a Team Rainbow három operátorát láthatjuk akció közben, de a környéken tanyázó archaean idegenek nem könnyítik meg a dolgukat.

Az egész sorozatból tilthatják a Call of Duty csalóit

A Call of Duty: Warzone következő nagy frissítésével élesedik a Ricochet, a széria új anti-cheat rendszere, melynek bevezetése után az Activision nem bánik majd kesztyűs kézzel a csalókkal. A széria összes részéből repülhetnek a bűnösök.

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a Dying Light 2

Egymás markába csapott a Dying Light 2 fejlesztőbrigádja és a STORROR nevezetű brit parkourcsapat. A kollaboráció gyümölcseként megszületett egy pörgős videó, melynek segítségével lélekben rákészülhetünk a februárban érkező játékra.

Phil Spencer: jelenleg is nyereséges a Game Pass

Sokan úgy gondolják, hogy az Xbox Game Pass óriási játékkönyvtára és viszonylag alacsony havidíja komoly üzleti bukta a Microsoftnak, ez azonban távol áll az igazságtól. Phil Spencer elárulta, hogy a szolgáltatás nagyon is nyereséges.

Launch traileren a Sherlock Holmes: Chapter One

Mától ismét elmerülhetünk egy Frogwares-féle Sherlock Holmes-játékban. Ezúttal Sherlock pályájának elejére visz az utunk: egy személyes, de szövevényes ügybe bonyolódik, ahol az eszére, a harci és az álcázó képességeire is szüksége lesz.

Bezárnak a Skate 2 szerverei

Láttuk már, hogy a visszafelé kompatibilitás csodát tehet egy játék népszerűségével, és habár nem jelenthetjük ki, hogy a frissen csatlakozó Skate 2-re is ez a sors várt volna, az már biztos, hogy az online multit nem sokáig élvezhetjük benne.