Hírarchívum - 2021. december

Mégis elkészülhet a Bully folytatása?

Noha a korábbi pletykák szerint a Rockstar már egyszer megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével, az akkori munkálatokat végül leállították. Most arról szólnak a hírek, hogy a cég újra nekiugrott a folytatásnak.

Megvan a Chocobo GP megjelenési dátuma

A Chocobo GP-vel a Final Fantasy-franchise is a Mario Kart nyomdokaiba lép, ráadásul már nem is kell sokat várnunk a Nintendo Switch-exkluzív játék megjelenésére.

Remasterelt kiadást kapott a Scrapland

A MercurySteam első játéka az American McGee fejéből kipattant Scrapland volt, a csapat pedig úgy döntött, hogy némileg gatyába rázza, és újra kiadja a kétezres évek elején debütált címet.

Ezen a hétvégén is ingyenes lesz a Vanguard multija

Hamarosan kezdetét veszi a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone ünnepi eseménysorozata, ennek részeként pedig ismét ingyenessé válik a franchise fősodrát erősítő játék multiplayer módja.

Ingyenes játékkal indított a GOG téli vására

Közelednek az ünnepek, amit a digitális üzletek szokás szerint leárazásokkal ünnepelnek. A GOG már el is dörrentette a startpisztolyt, ráadásként pedig egy ingyenes játékkal is meglepte a felhasználóit.

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.

Négy perc a Forspokennel

A külföldi sajtó hosszabban is belenézhetett a Square Enix és a Luminous Productions akció-szerepjátékába, a Forspokenbe, aminek hála újabb gameplay-felvételeket kaptunk Frey kalandjairól.

Trek to Yomi - mozgásban a szamurájdráma

Újabb előzetest kapott a Trek to Yomi, a Devolver Digital és a Flying Wild Hog legújabb alkotása. A tragikus szamurájtörténet egy otthonát vesztett fiatal harcos, Hiroki kalandját meséli el.

Íme, az Assassin's Creed: Valhalla új kiegészítője

Bemutatkozott a Dawn of Ragnarök, az Assassin's Creed: Valhalla harmadik és egyben a sorozat történetének eddigi legnagyobb kiegészítője. Odin szemszögéből élhetjük majd át az északi mondavilág kataklizmáját.

Traileren a Legendás állatok: Dumbledore titkai

Megérkezett a Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore első előzetese, amelyben már Mads Mikkelsen Grindelwaldját is láthatjuk. A varázsvilágba visszarepítő film jövő áprilisban kerül a mozikba.