Hírarchívum - 2021. december

Jövőre marad a Hello Neighbor 2 is

Kevésbé meglepő hír, de a tinyBuild formálisan is megerősítette, hogy már csak jövőre várhatjuk a Hello Neighbor 2 megjelenését. Cserébe kaptunk egy új előzetest, és kiderült, hogy mikor rajtol az előrendelés!

Circus Electrique - a Zen Studios következő játéka

Bemutatkozott a Circus Electrique, amely a magyar Zen Studios következő fejlesztése. Ígéretes egyvelegnek tűnik a cím, hiszen az egyszerre sztorivezérelt RPG, taktikai játék és menedzserszimulátor.

Jó pár évet várhatunk még a Star Wars: Eclipse-re

A The Game Awards egyik legnagyobb bejelentését (és legjobb trailerét) a Quantic Dream szállította, ami hivatalosan is leleplezte a sokat pletykált Star Wars-játékát. Jöjjön a rossz hír: a megjelenés állítólag még nagyon messze van.

Jövőre száguld be a Redout folytatása

A Wipeout- és az F-Zero-sorozat előtt tisztelgő Redout is megkapja a maga folytatását: "az univerzum leggyorsabb versenyjátékának" kikiáltott második rész jövőre száguld be az otthonainkba.

Drágák lesznek a Square Enix PC-s játékai

A kiadó a Final Fantasy VII Remake és a Forspoken PC-s változatainál is lekövette a konzolos árszabást, ami Európában 80 eurós indulóárat jelent az Epic Games Store és a Steam felületén.

Tovább szivárog az új Assassin's Creed-kiegészítő

Noha a The Game Awardsról lemaradt, a jelek szerint holnap valóban bemutatkozik az Assassin's Creed: Valhalla következő DLC-je, ami a pletykák szerint a Dawn of Ragnarök címet viselheti majd.

Újabb csapat landolt a PlayStation Studiosnál

Alaposan rákapcsolt a Sony Interactive Entertainment, és öt fejlesztőcsapatot is felvásárolt az idén. A legutóbbi szerzemény a Seattle-ben székelő Valkyrie Entertainment volt.

Loot River - a Dark Souls és a Tetris találkozik

A Loot River fejlesztői szívesen hivatkoznak úgy a játékukra, mint a Tetris és a Dark Souls szerelemgyerekére. Ebben a roguelike-ban ugyanis nemcsak a harcosunkat irányítjuk, de az alatta lévő paneleket is, ezzel át- és átrendezve a pályát.

Bemutatkozott a Dakar Desert Rally

Jövőre a Saber Interactive tesz próbát egy hivatalos Dakar-rali játékkal. A Dakar Desert Rallyn nem köt minket egy kijelölt pálya, helyette az elemek kegyére és saját tájékozódó képességünkre vagyunk bízva.

Szatirikus soulslike a The Last Hero of Nostalgaia

Nostalgaia a videojátékok világa, ám egy különös jelenség söpör végig rajta: minden, ami benne van, elkezd visszafejlődni kidolgozott 3D-s modellből pixelhalommá. Ránk vár, hogy egy visszafordítsuk.