Hírarchívum - 2021. december

Januárban érkezik a Dota: Dragon's Blood új évada

A világ talán még mindig Arcane-lázban ég, de ne felejtsük el, hogy a Netflixen nem csak egy MOBA sorozatadaptációja fut. A Dota világában játszódó Dragon's Blood második évada januárban kezd a streamingszolgáltatón.

Franciaországba visz a Sniper Elite új része

Karl Fairburne-t Franciaországba szólítja a kötelesség, hogy a mélyére ásson a tervnek, amit csak úgy ismernek, hogy Kraken-hadművelet. A Sniper Elite 5-ben ismét csillogtathatjuk mesterlövészi képességeinket.

Még majdnem egy év van a Scorn megjelenéséig

Új helyzetjelentéssel bukkant fel az Ebb Software a Scornt illetően. Ebből kiderül, hogy a munkálatok továbbra is haladnak, aminek apropóján a stúdió ismét meg mert jelölni egy lehetséges időpontot a játék megjelenésére.

Áttekintő előzetesen a The Last Oricru

A The Last Oricruval a GoldKnights az emlékezetes akció-szerepjátékok közé kíván betörni: élő, a játékosra reagáló világot, komoly döntéseket és kíméletlen harcot ígérnek. Egy nyolcperces videóban szedték össze, mit érdemes tudni róla.

Befutott Guy Ritchie új filmjének előzetese

Guy Ritchie ezúttal egy kémfilmmel jelentkezik, természetesen a rá jellemző stílusban tálalva. Visszatér állandó hőse, Jason Statham, aki ezúttal Aubrey Plaza oldalán próbálja majd megmenteni a világot.

Így kezdődik a Pókember: Nincs hazaút

Ha nem bírod kivárni a Pókember: Nincs hazaút jövő heti premierjét, akkor van egy jó hírünk, mert most ráhangolódásként megnézheted, hogyan is veszi kezdetét a multiverzumos Pókember-kaland.

Az Anno 1404 a Ubisoft legújabb ajándéka

A Ubisoft is folytatja a 35. születésnapja alkalmából még novemberben indított akciósorozatát, aminek a keretein belül ezúttal az Anno 1404 - History Edition zsebelhető be ingyenesen a Ubisoft Connecten keresztül.

Ingyenesen vihető a Call of Juarez: Gunslinger

Harmincadik születésnapját ünnepli a Techland csapata, akik ennek örömére ingyenesen elérhetővé tették a Steamen a 2013-ban megjelent vadnyugati lövöldéjüket, a Call of Juarez: Gunslingert.

Egy évad után kaszát kapott a Cowboy Bebop

A Netflix mindig is híres volt arról, hogy kíméletlenül lecsap a saját gyártású alkotásaira, ha azok nem hozzák a megfelelő nézettségi számokat. A Cowboy Bebop élőszereplős változata alulmúlta a várakozásokat, így el is kaszálták.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.