Hírarchívum - 2021. december

Elindult az Epic Games Store ajándékzuhataga

Ünnepi hangulatba került az Epic Games Store is, így minden nap újabb ingyenes játék vár ránk. Az első ajándék a fa alatt a Shenmue III lett, de csupán egy napotok van arra, hogy beszerezzétek!

Fontos frissítést kapott a Back 4 Blood

Hiánypótló frissítés érkezett a Back 4 Blood kooperatív lövöldéjéhez. A jókora patch letöltése után végre egyedül, offline módban is fejleszthetjük a profilunkat, ráadásul a nehézségi szintek sem lesznek annyira kíméletlenek.

1,85 millió dollárt fizet a CD Projekt a befektetőinek

Megállapodásra jutott a CD Projekt az őket perelő befektetők csoportjával. A lengyel játékfejlesztő és kiadócég, illetve a vállalat biztosítója 1,85 millió dollárt fizet a kiábrándult felpereseknek.

Túl népszerű a Final Fantasy XIV, leállt az árusítása

Nem mindennap találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy játék olyan népszerűvé váljon, hogy be kelljen szüntetni a forgalmazását, a Final Fantasy XIV esetében azonban pontosan ez a helyzet. Az Endwalker megjelenése kicsinálta a szervereket.

Ingyenhétvégét tart az Assassin's Creed: Odyssey

Ha kimaradt volna, akkor itt a megfelelő alkalom arra, hogy kipróbáljátok az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb Assassin's Creed-játékát. A PC-s tábor az egész hétvégét az ókori Görögországban töltheti, így jut idő az új crossover-történetre is.

Dübörög az NFT-őrület a játékiparban

A Ubisoft fejlesztői nem örülnek az NFT-k erőltetésének, miközben Peter Molyneuxék már most milliókat keresnek a Legacyval, és a S.T.A.L.K.E.R.-csapat is kísérletezik a témában. NFT-specifikus hírösszefoglalónk következik.

Társasjátékos céget vásárolt az Embracer Group

A THQ Nordicot, a Koch Mediát, a Gearboxot és a Saber Interactive-ot is magába foglaló Embracer Group újra bevásárolt, ezúttal ráadásul kifejezetten nagy üzletet ütött nyélbe: övé lett a társasjátékos Asmodee.

Megérkezett az Uncharted-film hivatalos posztere

A Sony Pictures közzétette a februárban érkező Uncharted-mozi hivatalos poszterét. Habár sok újdonságot nem tartogat a rajongók számára, azt megállapíthatjuk: Tom Holland sokat gyakorolta a Nathan Drake-pózolást.

HWSW: Tavasszal búcsúzik a Telenor márkanév

Rövidesen új márkanév jelenhet meg a magyar távközlési piacon, 2022 tavaszán (ismét) nevet vált az ország egyik legrégebbi mobilszolgáltatója, a cseh PPF befektetői csoport kezében lévő Telenor Magyarország.

Horizon: Forbidden West - így fest majd PS4-en

A Sony eddig a Horizon: Forbidden West PlayStation 5-re szánt változatát mutogatta a nagyközönség előtt, pedig a játék még az előző generációs konzoljára is megjelenik. Most néhány screenshot erejéig ezt a kiadást is megcsodálhatjuk.