HWSW: Tavasszal búcsúzik a Telenor márkanév

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 16.
  • Pletyka
Link másolása
Rövidesen új márkanév jelenhet meg a magyar távközlési piacon, 2022 tavaszán (ismét) nevet vált az ország egyik legrégebbi mobilszolgáltatója, a cseh PPF befektetői csoport kezében lévő Telenor Magyarország.

Nem licenceli tovább a PPF Csoport a norvég extulajdonostól a Telenor brandet a régiós távközlési érdekeltségeinél, így immár biztossá vált, hogy a magyar piac egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója jövő tavasszal új márkanevet, vele együtt pedig új arculatot vesz fel - tudta meg a HWSW nem hivatalos céges belső forrásból. A Telenor helyébe lépő új, egyelőre hétpecsétes titokként kezelt márkát egységesen vezetik be a cégcsoport magyar, szerb és bolgár érdekeltségeinél, míg a cseh és a szlovák piacokon egy korábbi megállapodás alapján 2036-ig szinte biztosan használatban marad a spanyol Telefónicától 2013 óta licencelt O2 márkanév.

A Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a norvég távközlési multitól az idén márciusban balesetben elhunyt cseh milliárdos, Petr Kellner befektetői csoportja. A cseh partner az ügylet során egyszerre tett ajánlatot négy régiós távközlési érdekeltségre, melyek közül a legkisebbet, a Telenor Montenegrót idén eladta a magyar 4iG Nyrt-nek.

Nem térnek vissza a Pannon márkanévhez - további részletek a HWSW-n!

2.
2.
markoci555
#1: pannon gsm, az élvonal
1.
1.
Neo1989
Mondjuk nélam ök még mindig Pannon GSM néven futnak.
De a Matáv-tol vagy vicceken is van, hogy jökat röhögök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...