Hírarchívum - 2021. december

Blood Origin - traileren a Witcher előzménysorozata

Megérkezett a The Witcher második évada, vele együtt pedig megkapta az első előzetesét a Blood Origin is. A hatrészes széria 1200 évvel vezet bennünket az eddig megismert világ múltjába.

Visszatérés Roxfortba - megérkezett az előzetes

Húsz éve, hogy először láthattuk moziban a Harry Potter világát. A mára sokkal tágabbá bővült univerzumot a Harry Potter és a bölcsek köve kezdte meg – erre és sok más közös élményre emlékeznek januárban a filmek sztárjai.

Expeditions: Rome - így működik a harc

Róma nevében harcolva, Róma légióit vezetve kivételes képességű legátussá kell válnunk, ehhez pedig számos összecsapáson át vezet az út, több kontinensen is. Az Expeditions: Rome új előzetese a harc működését mutatja be.

Mára a Loop Heróval készült az Epic Games Store

Messze még az Epic Games Store ünnepi ajándékosztásának vége. Ma a Loop Hero kerül sorra, ami egy taktikus roguelike – hősünk egy végtelen hurokban ragad, amit a világot fenyegető gonosz hozott létre.

Little Devil Inside - még egy évet várhatunk rá

A Little Devil Inside egy érdekes kalandjáték lesz, aminek a fejlesztését olyan régen kezdték el, hogy még Wii U-ra is ki akarták adni. A PlayStation friss Instagram-posztja leszűkítette a 2022-re halasztott megjelenés dátumát.

Jövő nyáron érkezik a DNF Duel

A Neople és a Nexon új irányba viszi el a Dungeon Fighter Online című MMO világát. A DNF Duel egy verekedős játék lesz, amiben az alapjáték kasztjait irányíthatjuk karakterként.

Első videojátékként nyert Hugo-díjat a Hades

A science-fiction és a fantasy művek díjazására megalapított Hugo-díjat kísérletképpen a videojátékok kategóriájával is kibővítették az odaítélői idén. A rangos elismerésben a Supergiant Games roguelike-ja részesült.

The Witcher - elkészült az új évad forgatókönyve

Noha a The Witcher-sorozat második felvonása csak a napokban landolt a Netflix kínálatában, az alkotók már gőzerővel dolgoznak a folytatáson. A showrunner szavai szerint már a forgatókönyv is elkészült.

Közérdekű: Michael is túlélte a GTA V eseményeit

Noha a Grand Theft Auto V több különböző befejezéssel rendelkezett, a jelek szerint a Rockstar azt a változatot tartja kánonnak, amelyben mindegyik főhős túlélte az eseményeket. Erről árulkodik legalábbis a GTA Online legutóbbi frissítése.

Úgy tűnik, továbbra is 2022-t célozza az új Zelda

Talán ti is észrevettétek, hogy néhány reklámot leszámítva a Nintendo nem képviseltette magát az idei The Game Awardson. A hírek szerint nem kell aggódnunk, a kiotóiak így is erős évre készülnek!