Blood Origin - traileren a Witcher előzménysorozata

  • Írta: szlav
  • 2021. december 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a The Witcher második évada, vele együtt pedig megkapta az első előzetesét a Blood Origin is. A hatrészes széria 1200 évvel vezet bennünket az eddig megismert világ múltjába.

Éppen csak sikerült felocsúdunk a The Witcher második szezonja után, a Netflix azonban máris belengette a következő nagy dobását: az utolsó epizód stáblistája után lepörgött a Blood Origin első előzetese. Az eredetileg tavaly nyáron bejelentett, összesen hat epizódot számláló széria többek közt olyan sztárokat sorakoztat fel, mint Michelle Yeoh, Sophia Brown vagy Laurence O'Fuarain - őket már a kedvcsinálóban is láthatjuk.

A valamikor a jövő év folyamán debütáló Blood Origin több mint 1200 évvel vezet vissza bennünket a The Witcher-sorozatban megismert kontinens múltjába. A történet során közelebbről is megismerhetjük az aranykorukat élő elfek történetét, és szemtanúi lehetünk a szférák együttállásának - annak a kataklizmikus eseménynek, melynek során az emberek, elfek és szörnyetegek világa találkozott.

18.
18.
norbi27
#17: Neki a kedvenc TV sorozatai között van a The Walking Dead és a Trónok harca.
Vagy nem tudja, hogy mindkettő adaptáció vagy ironizált (mondjuk ahhoz tudni kellene úgy fogalmazni, hogy átjöjjön az irónia). Én utóbbira tippelek, mert a Gamekapocs szabályzatában benne van, hogy a közös nevező az adatlapon vérszerződéssel és öribari státusszal ér fel :).
Gamekapocs - Blood Origin
17.
17.
Mortis
#10: Köszönöm az őszinte vèlemènyt. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy WD-ből a kèpregèny, GoT-ból a könyvek szerepelnek ott, S nem frissítettem az adatlapot már 4 ève, de azèrt Boldog Karácsonyt!
10.
10.
csoki0619
Itt mi történt?!
Mortis, megnéztem az adatlapod és már mindent értek. Őszinte leszek, GoT és WD?! Really?!
Ha tehetnén, én kibannolnálak mindenhonnan a f.szba. :-)
9.
9.
Mortis
Èletem első moderálása. Szèp munka, kollègák!
7.
7.
BrockSamson
#: Jaja, az elfek, varazslas, mutansok es szornyetegek meg belefernek, de a szines bor tulmegy minden hataron.
3.
3.
Rókalesőcipő
Én szétadnék egy modern korban (mondjuk '90es évek) játszódó vicsert! A vicserek mind ilyen motoros rokker/metálos nehézfiúk lennének.
2.
2.
Ooorky
Az első évadot anno végignéztem, majd vagy háromszor nekiálltam újra, de nem jutottam túl az első részen sem.
Második évadot letöltöttem a Netflix kliensben, de inkább megnéztem 178-adjára a Fyre fesztiválos dokumentumfilmet, egyszerűen semmi kedvem elindítani.
Egyszerűen olyan jellegtelen semmit csináltak a kiváló alapanyagból, hogy az már fájdalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...