Hírarchívum - 2023. december

Újabb képen mutatkozik a Deadpool 3 legnagyobb sztárja, Dogpool

Bár a Deadpool 3 élete eddig nem egyszerű - a SAG-AFTRA sztrájk miatt egyszer már le is állították a forgatást -, ennek ellenére 2024-ben mégis bekerül a mozikba Dogpool cukiságával az élen.

Elbocsátások a TinyBuild Studionál

Úgy tűnik, hogy a Hello Neighbor játékokat is készítő TinyBuild Studionál nincs minden rendben: a negyedéves pénzügyi összegzés után úgy döntöttek, hogy elbocsátják az alkalmazottjaik egy részét.

Már 12 millió játékos indult az űr felfedezésére a Starfieldben

Phil Spencer, az Xbox fejese nemrégiben egy brazil játékshown vendégeskedett, ahol elárulta, hogy már több mint 12 millió játékost mozgatott meg a Bethesda új szerepjátéka.

Tölthető a Cyberpunk 2077 legújabb javítása egy sor érdekes funkcióval

Gondoltad volna, hogy V ezentúl meghívhatja partnerét a lakásába némi szerelmi légyottra? Vagy most már gyalog is hallgathatunk rádiót? A Cyberpunk 2077 vadiúj frissítésében pont ezek várnak rád!

Forza Motorsport - irány Hockenheim!

A jövő héten újabb nagy frissítést kapnak a Forza Motorsport pilótái. Egy rakás új autó, annál is több finomítás és hibajavítás, illetve egy vadiúj versenypálya is érkezik a Turn 10 játékába.

Ma veszi kezdetét az Overwatch 2 nyolcadik szezonja

A Blizzard berúgta az ajtót az Overwatch 2 nyolcadik évadának előzetesével. A Call of the Hunt során egy vadonatúj karaktert kapunk, Maugát, aki egy tank, illetve számos fegyver- és hős-skint is a vadászat témájára hangolva.

Egy hét múlva érkezik a Wo Long: Fallen Dynasty - Upheaval in Jingxiang

December 12-én kapja meg a harmadik nagy DLC-jét a Wo Long: Fallen Dynasty. Egy vadiúj sztorifejezet, számos új boss és új felszerelések is várnak ránk, köztük egy új fegyvertípus is.

Nincs még vége: az Embracer bezárta az Insurgency fejlesztőjét is

Sajnos az Insurgency-sorozat mögött álló New World Interactive-ot sem kerülte el az Embracer Group átszervezési hulláma, a csapat lehúzta a rolót. A taktikai lövöldéjük fejlesztése viszont halad tovább a Saber égisze alatt.

Az EA szélnek eresztett jó pár Codemasters-dolgozót

Az év végéhez közeledve nem jött ki jól, hogy az Electronic Arts leépítésbe kezdett az F1- és a WRC-sorozat fejlesztőjénél. A kiadó két éve vásárolta fel a brit Codemasterst, ez az első elbocsátás-hullám.

Belenézhetünk a The Last of Us: Part II Remastered roguelike módjába

Ami mindenképpen a The Last of Us: Part II felújított verziója mellett szól, az a No Return mód. A túlélésre kihegyezett, több irányítható karaktert felvonultató móka most megkapta saját előzetesét.