Hírarchívum - 2023. december

Bocsánatot kértek a The Day Before fejlesztői

Holnap, azaz december 7-én végre megjelenik az oly sok felháborodást keltő játék, a The Day Before. A fejlesztők úgy gondolták, hogy még azért a megjelenés előtt magyarázkodnak kicsit és bocsánatot kérnek a játékosoktól, hogy nem úgy zajlott a marketingkampány, ahogy szerették volna.

Bemutatkozott a Tribes 3: Rivals

A korábbi szivárgások után hivatalosan is lelepleződött a Tribes 3: Rivals. A széria jellegzetességeire építő aréna shooter szakít a Tribes: Ascend free-to-play modelljével.

Nemsokára megkapjuk az angol szinkront a The Man Who Erased His Name-hez

Az RGG stúdió megerősítette a hírt, miszerint még ebben a hónapban ingyenes frissítésként megkapjuk az angol szinkront a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-hez.

33 demóval indult el az ID@Xbox Game Demo Winterfest

A Microsoft télen is megünnepli a kisebb, független játékfejlesztők alkotásait. Az ID@Xbox Game Demo Winterfest keretei közt több mint 30 játék próbaverziójához férhetünk hozzá, egészen december végéig.

Így néz ki mozgásban a The Land Beneath Us

Bepillantást kaptunk a 2024-ben érkező körökre osztott roguelite kalandba. Az Annwn-ként ismert túlvilág lesz a játszóterünk, ahol különféle kihívással telt összecsapásoknak leszünk részesei.

Brit toplista: visszaestek az eladások a Black Friday után

Véget értek a nagyobb Black Friday akciók, a karácsony azonban még pár héttel odébb van, vagyis két hullám közti aprócska völgybe ért a játékipar. Ez meglátszódott a brit dobozos játékeladásokon is.

Megérkezett Atlantic City a Fallout 76-ba

A hányatott sorsú megjelenést, amivel több rajongó is elvesztette kissé hitét a sorozat jövőjében, legyőzte és mára már egészen élvezhető játék vált belőle. Most pedig elérhető lett a legújabb nagyobb frissítés a Fallout 76-hoz, az Atlantic City.

Wes Ball nyilatkozott a The Legend of Zelda mozifilmmel kapcsolatban

Wes Ball most először nyilatkozott a Nintendo tervezett The Legend of Zelda élőszereplős filmjéről, és elmondta: reméli, hogy olyan lesz, mintha a legendás filmrendező, Hayao Miyazaki művét adaptálná.

Mozivászonra kerülnek a Pixar pandémia alatt megjelent filmjei

A Pixarnak három egészestés animációs filmje debütált a COVID-19 pandémia alatt: a Turning Red, a Soul és a Luca emiatt soha nem kaptak egy hivatalos mozipremiert. Ezen szeretne most változtatni a stúdió.

Egy vadiúj traileren mutatkoznak be a Contra: Operation Galuga karakterei

A Konami legendás akciódús run-'n'-gun videójáték-sorozata visszatér, hogy retró hangulatot teremtsen a játékosok szívében. A Contra: Operation Galuga az első Contra-játék élményét hozza vissza kidolgozottabb látványelemekkel.