Mozivászonra kerülnek a Pixar pandémia alatt megjelent filmjei

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A Pixarnak három egészestés animációs filmje debütált a COVID-19 pandémia alatt: a Turning Red, a Soul és a Luca emiatt soha nem kaptak egy hivatalos mozipremiert. Ezen szeretne most változtatni a stúdió.

A Pixar Animations Studios munkatársai megelégelték a gondolatát annak, hogy vannak olyan egész estés animációs filmjeik, amik soha nem kaptak egy méltó mozis premiert. A pandémia alatt három mese debütált: a vörös pandává változó tinédzser története, a Turning Red, a középiskolai zenetanár filozofikus kalandja, a Soul és az olaszos, tengeriszörnyes Luca is. Mindhárom alkotás a Disney+-on került először a nagyközönség elé, ezért a Pixar munkatársai bejelentették, hogy 2024-ben megkapják világszerte a mozis premierjüket! 

A Hollywood Reporter forrásai szerint a Soul 2024. január 12-én, a Turning Red 2024. február 9-én, a Luca pedig 2024. március 22-én kerül majd az amerikai mozikba. A magyarországi vetítések kezdődátuma még nem ismert, de ha szereted a meséket, akkor a jövő év elején érdemes sűrűn böngészni a mozik kínálatát!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...