Hírarchívum - 2023. december

TGA 2023: Nézd vissza a The Game Awards adását!

Eljött az idő, hamarosan kezdődik az év legnagyobb videojátékos gálája, ahol az évvégi díjkiosztás mellett tucatjával záporoznak majd a friss bemutatók és vadiúj játékbejelentések is. Nézd velünk a The Game Awards 2023-as műsorát!

Összefoghat a Fortnite és a Teenage Mutant Ninja Turtles?

Egy szivárogtató X-posztja szerint hamarosan egy legendás frencsájzzal kollaborálhat a Fortnite: készen állsz, hogy az Epic Games játékában is felbukkanjanak a Tini Nindzsa Teknőcök?

Érkezik a Genesis Noir folytatása!

A Feral Cat Den rendhagyó, hangulatos videójátéka, a Genesis Noir hivatalosan is megkapja a folytatását. Egyelőre pontos megjelenési dátumot még nem tudunk.

Kiszivárgott a Prince of Persia: The Lost Crown előzetese

A 2023-as The Game Awards rendezvényétől már csak órák választanak el minket, azonban úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak nem sikerült titokban tartania a műsorra szánt tartalmat.

Ismét csúszik az Alone in the Dark rebootja

Korábban már módosították az Alone in the Dark rebootjának a megjelenési dátumát, azonban a 2024. januári dátum is törlésre került. Jövő év tavaszán debütálhat leghamarabb a túlélőhorror játék.

A pokémonjaik bőrébe bújhatnak majd a Scarlet & Violet játékosai

A Pokémon Scarlet & Violet hamarosan megjelenő DLC-jében lehetséges lesz a pokémonjaink bőrébe bújva felfedezni a világot. A The Indigo Disk című bővítés 2023. december 14-én jelenik majd meg.

Jeff Minter legendás karrierjét mutatja be a Llamasoft: The Jeff Minter Story

A 80-as és 90-es években tevékenykedő fejlesztőnek olyan címeket köszönhet a brit videójátékipar, de igazából mindenki, mint a Tempest 2000 vagy a Gridrunner. Most újra eljönnek ezek az alkotások egy interaktív dokumentumfilm képében.

Megjelenési dátumot kapott az Open Roads

3 évvel a bejelentése után végre kiderült, hogy mikor érkezik ez a lenyűgöző látványvilággal rendelkező narratív kaland. Szerencsére már nem kell sokat várnunk rá!

Az A24-filmek mostantól csak az HBO kínálatában lesznek elérhetők

Egy több évre szóló szerződésben sikerült megállapodnia az indie filmstúdiónak és a Warner Bros. Discovery-nek abban, hogy az A24 filmjei az HBO platformjainak repertoárját bővítse.

Percek alatt elérte a Stormgate Kickstarter-kampánya a kitűzött 100 000 dollárt

Az ex-blizzardosok műfajmegváltó RTS-éhez december 5-én létrehoztak egy Kickstarter-kampányt és 100 000 dollárt tűztek ki célnak. Ez 15 perc alatt összejött, jelenleg a cikk írásakor 966 321 dollárnál jár a projekt.