Hírarchívum - 2023. december

TGA 2023: Tényleg februárban hajózunk ki a Skull and Bonesban

Már követni sem tudjuk, hány csúszáson van túl a Ubisoft kalózos játéka, ám a The Game Awardson nem csupán a végleges dátumot erősítették meg, hanem egy részletekbe menő gameplay videót is kaptunk róla.

TGA 2023: Végre Xboxon is elérhető lett a Baldur’s Gate III

Az ígéreteknek megfelelően a The Game Awards idején Xbox Series X/S-re is megjelent a Larian Studios nagyszabású szerepjátéka. Az Illithid-inváziót már a zöldek konzolján is megfékezhetjük, előbb azonban csekkoljátok a trailert!

TGA 2023: Bemutatkozott a Monster Hunter Wilds

A The Game Awards vége felé, mondhatni amolyan kötelező nagy durranásként megvillantották a Monster Hunter-franchise következő epizódját is, melynek érkezésére 2025-ben számíthatunk.

TGA 2023: Stormgate - friss traileren az ex-StarCraftosok RTS-e

Szépen, lassacskán körvonalazódik a Frost Giant Studios sci-fi stratégiai játéka, a Stormgate. A TGA 2023 színpadán Simu Liu konferálta fel a legújabb trailert, hiszen ő is tagja a szinkrongárdának.

TGA 2023: Szép csendben megjelent a The Finals

Az Embark Studios az idei The Game Awardsra időzítette a The Finals premierjét. A csapatalapú, ingyenes kompetitív lövölde első szezonja már éles mindhárom platformon. Egy trailerrel ünnepeljük a startot.

TGA 2023: Light No Fire - hatalmas világot építenek a No Man's Sky alkotói

A 2023-as The Game Awards legambiciózusabb játékát a No Man's Sky csapata, vagyis a Hello Games szállította. A Light No Fire lesz a világ első valódi nyílt világú játéka!

TGA 2023: Íme a The Divison veteránjainak új játéka, az Exoborne

A Sharkmob Malmö és a Level Infinite csapatának új játéka egy sci-fi környezetbe ültetett poszt-apokaliptikus extraction shooter lesz, ami annak ellenére, hogy milyen jól fest, még free-to-play is lesz!

TGA 2023: A GTFO fejlesztőinek új kooperatív játéka lesz a Den of Wolves

A 10 Chambers csapata is bejelentette új játékát, amely leginkább a PayDay sci-fi változatának tűnik. A Den of Wolves szintén a kooperációt helyezi előtérbe a techno-thriller stílusú jövőben.

TGA 2023: Sokat kell még várnunk a Warhammer 40,000: Space Marine II-re

Mi már nagyon várjuk a Warhammer 40,000: Space Marine II érkezését, de sajnos még egy darabig türelmesnek kell lennünk. Egy rövid előzetes mellett lepleződött le az őszi dátum.

TGA 2023: Az Arkane Lyon készíti a Marvel's Blade-et

A fejlesztőktől idegen TPS nézetet, Pengétől pedig szokatlan párizsi settinget kapunk majd, egyelőre kérdés, hogy mikor, ugyanis a fejlesztés még nagyon korai szakaszban jár.