Hírarchívum - 2023. december

2024-re csúszik az Assassin's Creed: Mirage permadeath módja

A Ubisoft bejelentette, hogy valamikor 2024-re tolja ki az Assassin's Creed: Mirage permadeath funkciójának a megjelenését. De ne aggódjatok, a New Game+ debütálási időpontja nem változott!

Offline is elérhető lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League sztori módja

Ha attól tartottál, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League csak online lesz játszható, akkor van számodra egy szuperjó hírünk! A sztori mód offline is a rendelkezésdre áll majd.

Disney+ exkluzív lesz Hideo Kojima dokumentumfilmje

A Hideo Kojima: Connecting Worlds című dokumentumfilm világszerte 2024 tavaszán jelenik majd meg, azonban úgy tűnik, hogy csak a Disney+ műsorán lesz látható.

TGA 2023: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards a szokásához híven idén sem okozott csalódást, ezúttal is rengeteg újdonsággal készültek a rendezők. A legfontosabb bejelentéseket már olvashattátok nálunk, most nézzük meg, mi maradt ki az eddigi híráradatból!

TGA 2023: Márciusban jön a The Outlast Trials végleges változata - konzolokra is!

A kooperatív horrorjáték jövő márciusban lép ki a korai hozzáférésű státuszból, és ezzel együtt a konzolos változatok is megérkeznek - tudtuk meg a The Game Awardsra időzített beharangozóból.

TGA 2023: Alan Wake 2 - megvan a New Game Plus dátuma

A Remedy túlélőhorrorja megnyerte a legjobb rendezésért járó díjat a The Game Awardson és Sam Lake kreatív igazgató köszönőbeszéde közben elárulta, hogy mikor várható a New Game Plus mód.

TGA 2023: Még idén decemberben befut a Ready or Not

Majdnem két évnyi korai hozzáférés után a jövő héten végre megérkezik a Ready or Not 1.0-ás változata. A néhai SWAT-játékok szellemi örökösének tekinthető taktikai FPS meglehetősen hangulatos előzetest kapott.

TGA 2023: Öt klasszikus játékot támaszt fel a Sega

A japán kiadó a következő években leporolja a Jet Set Radio, a Crazy Taxi, a Shinobi, a Streets of Rage és a Golden Axe IP-it, így már biztosan folytatást kapnak a valaha szebb napokat látott sikercímeik.

TGA 2023: Íme, a The Game Awards idei nyertesei

Eszméletlenül erős évet tudhatunk magunk mögött, így komoly volt a verseny az évvégi díjazáskor is. A The Game Awards 32 kategóriában jutalmazta aranyszobrocskával az év legnagyszerűbb alkotásait. Lássuk a listát!

TGA 2023: Tizenöt év után folytatást kap a World of Goo

A kultikus, fizikaalapú fejtörőkre épülő World of Goo még 2008-ban jelent meg, így aztán nagy meglepetésként ért minket, hogy érkezik a második rész. A 2D-s játékmenet mit sem változott másfél év tized alatt.