Hírarchívum - 2023. december

Jövő héten jön a Resident Evil 4 PS VR2 frissítése

Az ingyenes frissítés egy külön lőtéri pályával is érkezik, hogy a játékosok megszokják az új kameranézetet és az irányítást is. A teljes játék játszható lesz VR módban.

PC Gaming Show Most Wanted - ezek voltak az est indie címei

A maratoni műsorban rengeteg cím adott életjelet magáról, mi ebben a cikkben a "kisebb" játékokkal foglalkozunk. Ezek voltak a PC Gaming Show Most Wanted indie címei!

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - bemutatkozik a Banu Haqim klán

A Vampire: The Masquerade rezidens orgyilkos-klánja, a Banu Haqim is képviselteti magát a Bloodlines 2-ben. Lássuk, milyen lesz az árnyak közt lopakodni!

Az Everywhere készítői mesélnek az ambiciózus alkotásról

Ahogy közeledünk az alfatesztekhez, egyre jobban kezd körvonalazódni, hogy mit is takar az Everywhere. Egy hatalmas szabadságot adó, de könnyen kezelhető fejlesztői platformot kapunk - lássuk, hogyan fest ez élőben!

Korhatár-besorolást kapott a Senua's Saga: Hellblade 2

A Ninja Theory várva várt játékát az ausztrál hatóságok vizsgálták, minden jel a The Game Awardson várható új trailerre mutat. Hátha pontos megjelenési dátumot is kapunk.

Fejlesztői bemutatót kapott a Homeworld 3

Régóta várunk a Homeworld teljesértékű visszatérésére, a dátum pedig szerencsére már igen közeli! Most a Blackbird Interactive csapata mesél a játékról, természetesen valódi gameplay társaságában.

Breaking: itt a Furiosa első trailere!

A Mad Max: Fury Road előzményeit taglaló film egy terjedelmes és látványos trailert kapott, ráadásul premier dátumot is kaptunk George Miller újabb posztapokaliptikus látomásához.

Újra mozgásban a Flintlock: The Siege of Dawn

Idén már nem jelenik meg a Flintlock: The Siege of Dawn, cserébe viszont kaptunk egy igen látványos, gameplay jelenetekkel tarkított előzetest, melyben Nor Vanek szembeszáll az istenekkel.

Deathgrip - na ez már fogatverseny!

Akár a Star Wars: Episode I Raced szellemi örököse is lehetne a Deathgrip, hiszen itt is őrülten gyors sci-fi lélekvesztők versenyeznek a győzelemért. A legjobb hír, hogy már ki is próbálhatjuk a játékot!

Teljesen máshogy fest a Spine, mint két évvel ezelőtt

Multiplayeres lövöldének indult, de végül egy sztoriközpontú egyjátékos kaland lesz a Spine. A korai bemutatóhoz képest a játék látványvilága is radikális változásokon esett át.