Motorstorm 2 képek, hírek, érdekességek

  • Írta: Daks
  • 2008. április 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Motorstorm az első Playstation 3-as játék, mely túllépte a 3 milliós eladási adatot - jelentette ma a Sony. Ennek folytatásából érkeztek most képek, hírek.
A Motorstorm az első Playstation 3-as játék, mely túllépte a 3 milliós eladási adatot - jelentette ma a Sony. Ennek folytatásából érkeztek most képek, hírek.

A második rész egy trópusi szigeten fog majd játszódni, valami olyasmin, mint ahol a Crysis katonák is gyilkolták az idegeneket. A lengyel NEO+ magazin előzetese szerint a játékban teljesen testre lehet majd szabni a sofőr és az autó kinézetét, utóbbinak pedig nem csak a festését és a matricáit variálhatjuk, hanem egyéni alkatrészeket is aggathatunk rá.

A Motorstorm 2 szigetén nem csak dzsungeles részek lesznek, bentebb haladva lesz sziklás, hegyvidékes, és vulkános terület is, és ez utóbbi bár néhány évtizede igencsak cikinek számít a játékvilágban, azért érdekesnek ígérkezik.

A futamok alatt hallgathatjuk majd saját MP3 zenéinket, a fejlesztők mindezek mellett átdolgozzák az amúgy se rossz törésmodelleket, plusz új kameraállásokat is betesznek majd az ütközések idejére. Hogy rossz hír is legyen, az előzetes szerint nem lesz belső, pilótafülke nézet.
5.
5.
PurpleRose
itt a következö játék ami megmutatja mit tud a ps3 grafikai szinten,de...ahogy más platform tulajok fogják mondani...''szar a játék'',mert ps3 exclusive:)

4.
4.
peterpal7
Szuper game lesz! Jó lenne egy PS3! :)



A második "képblokk" első sorának harmadik képén egy Harley van?(vagy valami hasonló)
1.
1.
kispavel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...