E3 2008: A Star Wars: Battlefront 3 is feltűnik

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 9.
  • Pletyka
Link másolása
Szokás szerint már a rendezvény kezdete előtt néhány nappal kezdenek szivárogni az információk az esetleges bejelentésekről, jelen esetben a Battlefront 3-ról.
Szokás szerint már a rendezvény kezdete előtt néhány nappal kezdenek szivárogni az információk az esetleges bejelentésekről, jelen esetben a Battlefront 3-ról.


Sok kiadó az E3-ra időzíti a különböző bejelentéseket, ám kisebb-nagyobb bakik mindig előfordulnak. Nincs ez másként a Lucas Arts esetében sem, akik a The Force Unleashed mellett még egy Star Wars játékkal készülnek. Az Amazon-on tűnt fel először a Star Wars: Battlefront harmadik epizódja, amelyet még be sem jelentettek. Az oldal szerint a játék PS2, PS3, X360, PSP, DS és Wii platformokra jelenik meg, mégpedig 2009-ben, pontosabban március 15-én. Kissé különös, hogy a felsorolásból kimaradt a PC, mivel az eddigi részek mind sikeresek voltak a személyi számítógépek tulajdonosai között. Hogy mennyire hihetünk az Amazon-nak, az kérdéses, azonban a néhány nap múlva induló E3-on biztosan kiderül az igazság.
11.
11.
Starwars0
Nem hiszem el!!! ugy kb. egy éve vettem használtan egy xbox-ot, és mostanában nézegetem a régi/újabb játékokat, és xboxra ritknán jön, de ps2-re SZINTE MINDEN JÁTÉK MEGY, úgyhogy mindenki jobban jár ha vesz egy ps2-t mint ha egy 360-at!!!!!!
10.
10.
Callation
Pc-re is ki fog jönni!

Remélem.
9.
9.
csucsy5
minél elöbb jöjjön:d

8.
8.
Fight!
Mindensetere remélem h jön :-)
7.
7.
Fight!
The force unleashed jön pc-re??? Nem...
6.
6.
Aramisz93
Az Amazon alapján kiraktok egy hírt? Pfff...mindegy. Én örülnék a 2 nagyon tetszett...a single nem igen, de az online nagyon.
5.
5.
SWBF2
Wii-re de jó lenne ha jönne
4.
4.
[HUN]ter
e3 király lesz főleg a postal 3 a halo wars meg a bungie bejelentés BFH cod 5 a stalker crysis warhead és gow 2 jobb lesz a tavalyinál



1.
1.
k_mark93
Már nagyon várom az idei E3-at,rengeteg bejelentésre számíthatunk!!!És az szerintem is furcsa lenne ha a Battlefront 3 pont PC-re nem jönne.:S:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...