Egy teljesen új játékon dolgozik Cliff Bleszinski?

  • Írta: Daks
  • 2008. november 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Az amerikai Electronic Gaming Monthly magazin értesülései szerint új játékon dolgozik a Gears of War sorozat atyja, Clifford Bleszinski, vagyis CliffyB, ahogy sokan ismerik.
Az amerikai Electronic Gaming Monthly magazin értesülései szerint új játékon dolgozik a Gears of War sorozat atyja, Clifford Bleszinski, vagyis CliffyB, ahogy sokan ismerik.

A most 33 éves játékdesigner első műve a The Palace of Deceit: Dragon's Plight volt, az igazi hírnevet azonban csak a Dare to Dream és a Jazz Jackrabbit hozta meg számára. Mostanában a Gears of War sorozat kapcsán kerül sűrűn képbe, azonban az EGM szerint már nagyba dolgozik következő játékán, ami egy multiplatform túlélő horror lesz. A bejelentésig biztos sokat kell még várni, de a fél hír is hír, örüljünk neki.
12.
12.
tjames
Persze gyerekek, lesz még szebb, nem is azt mondtam hogy nem. Csak CSODÁT várni nem kell. Azt tartom baromságnak, mikor a jelenlegi játékokra azt mondják, hogy a gép 40-50%-át használja csak ki. Ugyan már... Van játék, ami sokkal többet használja a gép kapacitását, mint egy másik, mégis szarabbul néz ki. Sok múlik az optimalizáláson. S nem gondolom hogy akár egyik, akár másik konzolban még hatalmas tartalék lenne. Újabb grafikai, és újabb fizikai motorokkal biztos lehet még csűrni-csavarni a grafikán....de ennek a generációnak a képességeinek a vége már látszik.
11.
11.
Pain
9:Ha ennyit tud akkor a MGS 4 nagyon el lett találva... Játszottam a GoW 2vel eszméletlen lett a játék, de grafban nem főzi le Kojima mesterművét. Amugy meg az FF megint csak szebb lesz, mint a többi játék amit eddig próbáltam, nem beszélve arról hogy a God of Warral annak idején mit mutattak be a PS2nél!!! Pedig akkor sem gondolta volna senki, hogy van még nafta a gépben! Szóval én közel sem mondanám azt, hogy a PS3 tudása ennyi volt és már nem lesz jobb, szebb játék rá!!!!
10.
10.
Shadowman
Erre kivi leszek mert a GOW egy isten volt!!!Mind a 2!!!Végre letoltam a 2-őt is!!!Pazar egy gamma!!!Szal szeretettel várom az új gammáját!!!



tjames:Egyáltalán nem értek veled egyet!!!Azért ne becsüld le egyik konzolt se!!!Van azokba még erő,hidd el!!!!!2 év és végleg kihasználják a maradék erőt a konzolokból!!Szal még van bennük szufla.Ha hiszed ha nem!!!
9.
9.
tjames
8: Bizony bizony Ő lenne az aki végre ki tudná hozni a 10%-ot a PS3-ból ! ! !

Baromság. Mikor ismerik el végre a Sony konzol tulajai, hogy bizony ennyit tud a gép. Mikor is jelent meg? 2 éve? És még mindig ott tartunk hogy a gép 40%-át tudják csak kihasználni a béna tervezők...ugyan már. A nagy áttörés nem jött be sem a Liar-al, sem a MGS4-al. Nem szt mondom hogy nincsenek jó PS3 exclusivok (Resistance 1-2, MGS4, Killzone...) de azért a csodát már nem kell várnunk. A gép ennyit tud. Ugyhogy Cliffy sem tudna csodát tenni sajnos. Max kiadják a GoW-sorozatot is PS3-ra....részenként 3 év csúszással. Vagy a most készülő túlélő-horrorját. De azért én ettől nem kakálnám össze magam örömömben.
8.
8.
Pain
És aminek a legjobban örülök, hogy elvileg ő is nyitna a PS3 felé!:D

Amit az X360ból kihozott a GoW-val, a PSsel is tudna csodát művelni sztem!
6.
6.
Teuton
Jazzjack is az ő agyszüleménye volt? jó tudni, a játékot meg alig várjuk! :D
5.
5.
Shadowsomi
Remélem az új játéka is olyan jó lesz mint az eddigiek voltak :D
4.
4.
Glek
Hehe... Nincs egy kocka feje a formának. Főleg azzal a nyílpuskával. :D
3.
3.
Giga0509
2:ja énis imádtam.Nem is tudtam h az is CliffyB-s :D
2.
2.
wolf15
Jazz Jackrabbit volt ám a király játék (H)

Bármi is lesz,meglessük :D
1.
1.
Giga0509
JÖHET! imádom a horrort és imádom CliffyB játékait :D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...