Elkészülhet a Homeworld harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a Homeworld két része az űrstratégiák legjobbjai közé tartoznak, mégis sokáig bizonytalan volt, hogy idővel készülhet-e harmadik rész.
Habár a Homeworld két része az űrstratégiák legjobbjai közé tartoznak, mégis sokáig bizonytalan volt, hogy idővel készülhet-e harmadik rész.

Most viszont a fejlesztő Relic megerősítésével biztosíthatunk minden rajongót, hogy lesz harmadik rész, persze kérdés, hogy mikor. A Warhammer 40.000: Dawn of War 2 vezető dizájnere, Johnny Ebbert szerint a közelmúltban szerezték meg a jogokat a korábbi kiadó Vivenditől, így gyakorlatilag minden esély megvan arra, hogy jöhet a folytatás. Információdömpingre viszont nyilván nem számíthatunk egyhamar, noha a Relic jelenleg 3-4 olyan projekten is munkálkodik, amelyet eddig még nem leplezett le - szép lassan, komótosan, bővebb érdekességek majd a Dawn of War 2 megjelenése után.
3.
3.
Steve Q.
Király! Reméljük tényleg lesz 3! Optimus, az első részt végigvittem, szóval segíthetek, bár meg kell mondjam, a Gardens of Kadesh-t én is épp hogy túléltem. A HW: Cataclysm-et imádtam, szerintem még a HW 1-nél is jobb, bár kicsit túl könnyűnek tűnt. HW 2-t már jó ideje nincs időm végigvinni sajna :S
2.
2.
NereusLaceee
én sajnos egyik részt sem tudtam kipróbálni, pedig nagyon érdekelt, pláne mikor megjelent valami klónja, és az arról írt cikkben, a Homeworld2-t az egekig magasztalták a klónhoz képest, aminek talán sosem fog eszembe jutni a neve, de szerintem nem is fontos.



A Relic-től nem is várom el hogy most elkezdje, pláne ha 3-4 címen dolgozik lepel alatt. Kivárjuk, csak ne válljon belőlük EA.
1.
1.
Optimus Prime
Anno nagy kedvencem volt az 1., meg is van. Ámde a 7. pályán a mai napig nem tudtam túl jutni. :(

Egyébként a zenéje csillagos ötös. Nem tudja valaki hol érhetném el lejátszható formában is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...