Ride to Hell - Főszerepben a motorok

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 14.
  • Videó
Link másolása
Új videó jelent meg a Ride to Hell kapcsán, amelyben megismerhetjük a játék fő mozgatóelemét, a száguldásra alkalmas motorokat.
Új videó jelent meg a Ride to Hell kapcsán, amelyben megismerhetjük a játék fő mozgatóelemét, a száguldásra alkalmas motorokat.


Szex, drog és Rock and Roll. Az 1960-as években járunk, ezekben az időkben találták fel a fogamzásgátlót, piacra került az első videomagnó, az Egyesült Államokban pedig virágkorát élte a hippimozgalom. Woodstock, Rolling Stones, Bob Dylan, Jimi Hendrix, The Who és persze az elmaradhatatlan „szeretkezz, ne háborúzz” felkiáltás.

Érdekel milyen lesz a játék? Olvasd el az előzetest!
Ride to Hell előzetes
15.
15.
szaisti
Egyébként ez mikor jelenik meg?? Tud erről valaki valamit?
14.
14.
Giga0509
Ja amúgy a game sztem yólesz! grafika is szép sztem.
13.
13.
Giga0509
7:XD az yó rész volt SP-ból :D azzal a fúrógéppel törtek be a tömegbe :D:D
11.
11.
Vincenzo
Egyelőre(azt is figyelembe véve, hogy pre-alfa verzió) tetszik amit láttam. Az egész motoros életérzés nagyon király. Ha szembe jön egy hippi max lezúzom motor lánccal:D
10.
10.
Slik
Nekem bejön :) Mindenki meg fog halni a játékba ha egyszer meglesz :) csak az nem tetszik hogy a videó folyamán 2 fajta kocsi 10x bukkant elő ugyan azzal a szinekkel stb.. :S
9.
9.
suti_88
hát nekem első ránézésre a San Andreas jutott eszembe..talán nem véletlenül...hossuú utak, sivatag...motorok...
8.
8.
ACDC 4ever
a hangulat a lényeg nem a szaros grafika
6.
6.
Dcrysis02
5:Én a vadász görényt preferálom,köszönöm szépen. :)
4.
4.
Dcrysis02
Hát remélem a környezetet jobban kifogják majd dolgozni.Még csak sima felület majdnem mindenhol.Nagyon egyhangúnak tűnik még.De egy dologra számíthatunk.Egy motoros banda,és egy vietnám veterán körében biztos nem fog elhangzani a "szeretkezz,ne háborúzz" ;)
4.
4.
OldM4n
De hát nem az erőszak a lényeg, hanem a virágok, a fű, a szex, a barátság, és verekedni amúgy is csúnya dolog.. (Nagy Faszt! Agyonverni egy döglött macskával mindenkit, aki nem szimpi. Vagyis mindenkit! ) A baseball ütőzés nagyon állat! :))) Nekem kell.
3.
3.
metafenomÉN
2#Bakker és ráadásul szép nagy betűkkel ;)

Köszi!

Egyébként hiánypótló játék lenne egy ilyen motoros bandás game lehet nagyon jó a GTAIV motoros kiegészítője pl nagyon tetszik de nem tudom megszerezni :(



Jó a videóban "nem akartunk erőszakos játékot " így a játék első felében csak ököllel és husánggal ütővel verheted szét azt aki nem teszik :)
2.
2.
Daks
video jobb felso sarok :)
1.
1.
metafenomÉN
Az valami prea béta vagy tényleg ennyire gyenge?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...