HWSW: Júliusban érkezik az új iPhone 3G S

  • Írta: Daks
  • 2009. június 9.
  • Hardver
Link másolása
Az Apple bejelentette az új iPhone 3G S-t. A telefon elődjénél gyorsabb, memóriája nagyobb, jobb kamerát is kapott, külseje azonban változatlan maradt - írja a HWSW.
Az Apple bejelentette az új iPhone 3G S-t. A telefon elődjénél gyorsabb, memóriája nagyobb, jobb kamerát is kapott, külseje azonban változatlan maradt - írja a HWSW.

Az iPhone 3G S a korábbi pletykáknak megfelelően nagyobb teljesítményű, nevében az S a speedre, azaz sebességre utal. Az alkalmazások gyorsabb futtatása mellett a kamera is fejlődött, immár 3 megapixeles, autofókuszos, ráadásul 640x480 pixeles felbontású videók rögzítésére is képes, másodpercenként 30 képkockás sebességgel. Az elkészült videókat a telefonon is meg lehet vágni, e-mailben és MMS-ben is el lehet küldeni, illetve közvetlenül fel lehet tölteni a népszerű videomegosztókra, például a YouTube-ra Wi-Fi vagy a 7,2 Mbps sebességű HSDPA-kapcsolat segítségével. A most bejelentett telefon a hardveres fejleszéseknek köszönhetően hanggal is vezérelhető lesz, és nem csak tárcsázni lehet hangutasítással, hanem a beépített zenelejászónak is lehet parancsolni.

Érdekel mit tud még az új iPhone 3G S?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
29.
29.
xedamin
#20

Hát, én úgy tudom nem is dobálásra találták ki:) Ha van egy nagy értékű tárgyad, a minimum hogy óvod, mint a szemed fényét. Azontúl pedig, a biztonság növelése a hatékonyság kárára ment volna.



#24

"de egy biztos, annyit nem ér, amennyiért árulják (egyik készülék sem!)"

Ezt a tényt egyetlen szóval meg lehet magyarázni: Apple. Almáék direkt a magasabb réteget célozzák meg egyszerűsített/tökéletesített technikájukkal (lásd iMac), amivel sokat tudnak kaszálni. Az iPhone-t se az egyszeri embernek találták ki (senki ne vegye magára, nem azért mondtam!). Egyik ismerősöm is vett egyet, egy hónapra rá lemondott róla. Én már tavaly szeptember óta tulajdonosa vagyok egy 2G-snek, és nagyon örülök, hogy vártam, amíg azt a rengeteg lehetőséget, amely benne van, kiaknázták. Most már semmi pénzért nem válnék meg tőle (esetleg egy korszerűsítés miatt [iPhone 3G S]).
27.
27.
Vincenzo
27: lehet, hogy olyan játékok vannak rajta, de akkor is csak egy telefon vagy esetleg PDA. A belvárosban meg lehet, hogy minden második sarkon van Wi-Fi de kb anniyt járok BP belvárosában mint Üzbegisztánban, szóval sokra nem megyek vele. Ha netezni akarok, akkor itthon leülök a gép elé...
25.
25.
Vincenzo
23: az a bajom az iPhone-al, hogy bőven nem ér annyit, mint amennyibe kerül és szerintem teljesen jogtalanul nevezik egyre többen kézi konzolnak, holott az egy telefon és semmivel nem jobb egy csomó másiknál.



24: régen énis symbianos voltam, ez az első Blackberry-m, és szerintem minden meg van benne ami az eddígi telefonjaimban meg volt és ami nekem kell, egyetlen dolog ami hiányzik belőle az a Wi-Fi, de a magyarországi Wi-Fi elérhetőséget nézve ez nem is nagy hátrány.
24.
24.
dareal
egyébként a winmo 7-nél várható változás, nagyon nagyot bukott az utóbbi időben az ms a mobil területen, állítólag a winmo7 majd képes lesz már a szint behozására (vajh a stabilitásra is igaz lesz? mert a winmo minden, csak nem stabil)
23.
23.
dareal
18: szerintem kellően értek hozzá, elvégre programokat is írok alá (céges kliens programok)

egy rakat kula a többi rendszerhez hasonlítva.

egyébként az iphone hiába alacsonyabb felbontású, nézz meg egy iphone fotót és bármilyen más készülékkel készült képet. ami igazán számít, az a lencse, az iphone-ban meg nem a megszokott occccó lencsék vannak.

de egy biztos, annyit nem ér, amennyiért árulják (egyik készülék sem!)



22: a blackberry célplatform (bár már ott is igaz, hogy egyre több funkciót tesznek be, a mai blackberry-k sem azok, mint pár éve)

egy biztos, ha stabilitás kell, a kívánt funkciók elérése, akkor blackberry rulez.

egyébként eddig a symbian rendszerért voltam oda, idő közben ez változott, már az iphone os-re (osx) mondom, hogy tuti mobil platform.

androidhoz még nem volt szerencsém, de ahogy érkezik az első céges android, úgy is bele kell ásnom magam (az említett kliens programok miatt biztos)
22.
22.
megalonagyix
22# mi a baj az iPhone-al azon kivül hogy nem jön be? :D
21.
21.
Vincenzo
Nekem sem jön be az iPhone, szerintem a Blackberry Storm ezerszer jobb és szebb, és mindennek fejében olcsóbb. iPhone 8GB: 148e ft fügetlenítve, én a Blackberry Storm 9530-asomat 100e ért vettem függetlenül. Persze a magyar emberek nagy része azt sem tudja, hogy mi az a Blackberry Storm(tisztelet a kivételnek).
20.
20.
Giga0509
Nekem se jön be Iphone 3G,nekem most LG Arena-m van 8 GB és tökéletes...1edül a játékokat irigylem ájfonról.
19.
19.
simon 555
hát szerintem nem ér soakt az iPhone...

A haveromnak is ilyen van(volt)

Véletlenul ki esett a zsebébol a suliban és elcseszodott....

Nekem Nokia n95 8GB van és nincs vele semmi gondom,párszor le ejtettem és semmi baja nem lett.

Esetleg ha nem lenne ez a telo ennyire érzékeny meg torékeny akkor jo lenne....
18.
18.
Samsungkris
az iphone os 3.0 nem ingyenes. vagyis iphonra igen de ipod touchra nem :S 9euró szoval nekem pl akinek ipod ja van annak szopacs. amugy jó lesz ez a turbózott iphone is de nemvennék iet. a nokia e71 meg 1 ipodm touch törbre megy.
17.
17.
Scoo
#17: jaja. az baromi jó. Elvileg betudnák bármikor löni az itthoni szolgálttók is a mobilokat ha pl ellopták, de nem szeretnek ilyet csinálni.

16: WinMo rendszer nem szar csak nem eccerű júzereknek készült. Érteni kell hozzá.

Mondjuk azt lehiszem, hogy baj van a Samsung telóval. Most egy D900i-m van. Rengetegszer eldobja a térerőt, ráadásul kopik a burka. Azt hiszem ezt az Omnia is örökölte. A HD-nak nem dőlök be és ne is várom el. Max alulról súrolja a HD minőséget, de a fényképezőgépe akkor is messze jobb, mint a Iphone (5 megapixel asszem)

Az Iphone mellett szól az, hogy baromi megbízható minőség. Ami miatt huzakodom: függetlenítve 150.000ft. Ominában 90. Nem mindegy.
16.
16.
dareal
van még egy szolgáltatás, az kifejezetten tetszik. ha ellopnák, elhagynánk a készüléket, akkor google earth-ön folyamatosan mutatja a készülék pozícióját.

ideje lenne már, hogy a mobil eszközök kapjanak egy efféle szolgáltatást.
15.
15.
dareal
9: azért a winmo-val vigyázz, annál trébb rendszer nem sok van (nincs is)

omnia meg csalóka, nagyon rossz minőség, rengeteget visznek vissza meghibásodások miatt (speciel cégen belül is volt pár, elején jó volt és mókás, de egy használhatatlan szutyok)



a HD szöveget meg ne vedd be, sokan bevették. az életben nem fogsz egyik mobil készülékkel sem igazi hd képet vagy videót készíteni (egyébként erről, illetve az ilyen átverésekről pont a hetekben volt egy jó hosszú cikk valamelyik neves mobil portálon, ott konkrétan az leírtak alapján az író azon sem lepődne meg, ha sorozatos perelések tárgya lenne ez a bizonyos hd minőség (nem picit megtévesztő))
14.
14.
Scoo
#11 #14: bizony. Ezek előfizetői árak az USA-ban. Reggel én is ledöbbentem, hogy milyen baromi olcsó, de aztán láttam az apróbetűben, hogy két éves előfizus hűségnyilatkozat kell hozzá.
13.
13.
Daks
trialboj: gondolom az amerikai elofizetesi arak :)
12.
12.
Daks
Nekem 2G van, nem fog mukodni benne a TomTom navi, meg ugye netezni csak akkor lehet vele, ha van WiFi.
11.
11.
boldi89
Nekem nagyon bejön az új 3G de lehet veszek egy 2G mert csak arra van pénzem függetlenül.... Melyik lehet amugy a jobb?
10.
10.
trialboj
Mi a franc ez?



az olcsóbb, 16 gigabájtos változat 199 dollárért, a 32 gigabájtos pedig 299



a mostani iphone hasznaltan dragabb mint innen a legdragabbik valtozat!



ez hswsrol van



Apple iphone

eladó egy apple iphone készülék 8gb belső memóriával dobozával minden tartozékkal

Ár: 70 000 Ft



itt valamimorbitalasin nagy baromsagot irtak, en a boltban biztos h 400 euro folott kezdodoen lattam iphone-t
9.
9.
Scoo
Egyébként nem lesz rohadt drága az új Iphone. Illetve az lesz, de nem sokkal több, mint a régi Iphone 3G :)
8.
8.
Scoo
Tjames: azt azért nem mondanám, hogy köröket ver minden más mobilra. Elég sok mobil van már ami tudja ezt a szintet vagy még többett is. Pl nekem a Samsung Omnia sokkal jobban tetszik, mivel WinMo fut rajta így sokkal inkább guherálható, ráadásul a fényképezőgépe is jobb (plusz van benne normális usb kapcsolat) Egyedül az nem tetszik, hogy kisebb a kijelzője, de jön az Omnia HD és ha minden igaz lehet abból is lesz WinMo verzió. HD lehet vele kameráznil! Meg áll az ész.

Egyébként ezek már tényleg nem mobilok. Ezek mobil PDA-k.

Ui: WinMo játékokra pedig ott van a Psx, snes, gba stb emulátor :)

Áh, nem tudom melyik mobil a jobb. Még várok vele picit.
7.
7.
tjames
#7: Ezeket az árakat előfizetéssel nézed ám!!!
6.
6.
Quigglez
8Gbos ára 99$, 16GBos ára 199$ és a 32BGos ára 299$ lesz. 8GBos ára azért annyira nem vészes :)
5.
5.
Egy ilyen iPhone árán már autót is lehet venni.
4.
4.
tjames
Egy biztos, az iPhone köröket ver bármilyen mobilra minden téren. És ahhoz képest az ára már nem is olyan sok. Nekem is valszeg ez lesz a következő mobilom! vagy mim....mert talán nem is a mobil a megfelelő szó rá. Ez nem mobil, több attól
3.
3.
Kyuubi
Csak biztos rohadt drága lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...