A filmvásznon is folytatódnak Hitman kalandjai

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A közönséget megosztotta az előző Hitman film, volt akinektetszett Timothy játéka, volt aki frászt kapott a fiatalos bérgyilkostól. Ezek ellenére már készül a folytatás.
A közönséget megosztotta az előző Hitman film, volt akinektetszett Timothy játéka, volt aki frászt kapott a fiatalos bérgyilkostól. Ezek ellenére már készül a folytatás.


Hollywood nem igazán kedveli a videójátékok alapján készült filmeket, mert sok esetben bukást eredményeznek. Persze ehhez az is közrejátszik, hogy olyanok készítik a filmeket a legtöbb esetben, akik még az életben nem játszottak az adott játékkal. Amikor bejelentették, hogy a 47-es kalandjaiból is filmet készítenek, sokan megörültek, ám Timothy Olyphant megjelenése sokkolóan hatott. Voltak, akiknek tetszett a film, sokan pedig csalódtak kedvenc bérgyilkosuk történetének filmes változatában. Ennek ellenére remek bevételek hozott, így nekiláttak a második rész készítésének, amelynek a forgatókönyvét a Kane and Lynch szövegírója, Kyle Ward készítette. A producerek és a rendező maradnak az első részből megismertek, s természetesen a 47-es karaktere sem változik. Kíváncsian várjuk, hogy vajon tanultak-e a készítők az első rész hibáiból.

Lemaradtál az első részről?
Olvasd el Mast3rmind kritikáját itt, a GK-n!
18.
18.
Hororo
Szerintem is 1 kalap szar volt a film :D Kurva reklámfogás mint 1 csomó másik, főleg az a rész amikor a gyerek jáccik a hitmennel... tényleg kurva gáz:D akinek meg bejön, az sokat nem játszhatott a hitmanekkel. csáó
17.
17.
B16a2
Véleményem szerint fantasztikus a film :) 1-2 nagyon apró dolog kicsit fura volt de faragnak még a főszereplőn és tökéletes lesz. Nagyon várom a 2-t.



off: Csöppet unalmas már, hogy ha MAGYAR fórumon járok állandóan olvasni olyan kommentet ahol állandóan egymást baxkurálják, és ez a vírus rohamosan terjed. Undorító.
16.
16.
cemi
Na itt akkor mehet a lincselés, nekem bejött a film ha nem is sokszor de ujranézös számomra.Nagyon a játékkal nem játszottam, talán az egyel, de azzal is nagyon keveset.Sztem jó lett, ja és a kurva tetves verejtékes gecibe, nem lehet normálisan fogalmazni?ez mindenkinek szól sztem nmocskos beszéd nélkül is el lehet mondani a mondokátokat, nem karok itt semmilyen szerepet játszani de öcsém ez szánalmas, csak magatokat osztályozzátok, van akinek tetszett ezért vagy azért és van akinek nem, ja és hogy kötekedjek a Transformers igenis remek film lett.

ha ebbe valaki bele aklar kötni keressen fel, és elmagyarázok neki apro cseprö gondokat és vagy tetszik vagy sürgösségi

na Piece
15.
15.
Lachgas
@venybaby!!!! neked most mi bajod van ??? ahogy viselkedsz ... már nemazért, de szerintem te vagy közülünk a kis takony 15 éves aki 1 kis adoptácio, kis vér látvány után egekig kurva nagyolja a filmet. fogadni merek a transformersnél is ezt fogod majd csinálni h " huh de nagy robotok ... zsir ... boahhhh ... ( miközbe nem a filmet magát nézed hanem azt h a robotok milyen szinten mutatnak joil a netán 21:9 es tvden amit anyuciék vettek meg. olyasmi mint a saw az is h milyen ... pfhhhh ... talán annyi értlem van benne h be akarja mutatni h az emberi akarat meddig képes elmenni. az én akaratom pl most addig képes lenne elmenni h beállitson az ajtód elé és kiverje az összes fogad.

NECROSMOKE veled meg 1etértek ami a filmet illeti



sers
12.
12.
Lachgas
utálom timothy-t, köpök rá, a film nem volt 1 burner, jason statham jobb lenne a filmben mint 47-es. a crank 2-ben is nagyot alakitott



sers
11.
11.
X-Master
Az igaz, hogy nem sokban hasonlít a film hangulata a játékhoz, meg a készíttők se sokat játszhattak a Hitmannel, de ahhoz képest marha jó lett, az egyik kedvencem a film.
9.
9.
adam0527
engem is érdekelne az új játék.

amúgy a film remélem jó lesz az első jó volt.

8.
8.
simon 555
valaki nem tud valamit az uj játékrol esetleg?:D

amugy nekem is tetszett a film:)
6.
6.
cemi
6-teljesen egyetértek veled,bár hogy sok lett volna az akció?nekem nem tünt ugy, mindig is a nagyon pörgös vagy akció dus filmeket szerettem, és a Hitman bennem nem hogy csalodást nem hagyott hanem már kiváncsian várom a folytatást!
5.
5.
Sundesz
Nekem tetszett az első rész, elég korrekten átadta a Hitman hangulatot, mondjuk lehet kicsit sok volt benne az akció. A karakterrel szerintem nem volt gond.
4.
4.
erossa91
Hat kivancsian varom. Nekem anno tetszett a film es nem sok bajom volt a csavoval, persze nem a legjobb 47 de azert nem a legrosszabb sem olyan kozepes, hatha majd a masodik reszre jobb lesz de mindenkepp kivancsian varom a folytatast

3.
3.
Sarkadi
Mivel én Hitmam mániás vagyok,ezért egyaránt szeretem a fillmet és a játékot!



Remélem nem okoznak csalódást!

2.
2.
driftking15
Nekem tetszett az első,így várom a folytatást is :)
1.
1.
Dcrysis02
1)Ne legyen egy szerelmi kaland a filmben.Főleg ne ha a játékban sincsen.

2)Ha mégis lenne a filmben, a végén derüljön ki hogy a nőt felhasználta hogy közelebb jusson a célponthoz.Na az jó.

2)Árvák mint bérgyilkosok?What were they thinking??

Nem várom a filmet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...