Három DLC készül a Call of Juarez folytatásához

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan tovább folytatódik a McCall testvérek története, ugyanis a Techland munkatársai nem kevesebb, mint három vadi új DLC-t terveznek a játékhoz.
Hamarosan tovább folytatódik a McCall testvérek története, ugyanis a Techland munkatársai nem kevesebb, mint három vadi új DLC-t terveznek a játékhoz.

Ugrás a galériához


A frissen megjelent western játék a McCall fivérek történetét meséli el, nem is akárhogy. Sokak tetszését már a megjelenés pillanatában elnyerte a játék, s a fejlesztőcsapat a kiadó unszolására úgy gondolta, hogy elkészít három darab DLC csomagot. Az első kettő multiplayer pályákat is kiegészítéseket tartalmaz majd, míg a harmadik a történetet viszi tovább. Sajnos a megjelenésről és az árakról semmi információ sincs.
28.
28.
StevenSTV
Ez a játék sztem mindent visz!!!! És nem UT motorral meg....
27.
27.
bence9
remélem pc-re is kidobják .Füge 1-ben nem volt valami jó mert hatalmas gépigénye van nekem igaz ma nem valami jó gépen de időnként belassul.amúgy tényleg jó mert meg is vettem :)
26.
26.
adikas
DLC valaki tudja mikor jelenik meg?Főleg a 3. érdekel ami az eseményeket viszi tovább.
25.
25.
Dcrysis02
22:Igen, elfogult vagyok mert azt merem mondani egy 4-5 éves motorra, hogy ósdi textúrákat használ ellentétben egy 2 éves motorral ami már egy kicsit fejlettebb.



Ennek semmi köze a nevemhez.Ez tény.Jönni fog egy motor ami majd a CE-t is letaszítja a trónról, legyen az a következő CE, legyen az egy teljesen új motor egy ismeretlen cégtől, akkor az lesz a legszebb.



A GTAIV meg egy ócska konzolos port.A 3-ik patch segített valamennyit, de még így is tragikus a teljesítmény.



Az is egy érdekes megközelíté,s hogy míg a Crysis és a GTAIV közti terepnagyságot figyelembe vetted, addig a Crysis és a Chrome közti különbségeket nagy ívben le....de ugyanolyan jó teljesítményt vársz a fejlettebb játéktól.



"Nem az ATi kártyával van a gond, hanem azzal, hogy az nVidai ezeket is jól megkente pénzel. Mást bizony nem tehet az nVidai sem. VGAk terén jelenleg a legjobb az ATI. Ez tény."



Szóval te nem vagy túlzottan elfogult kártyák terén csak azért mert ATi 0021 a netes neved....



Amúgy Devil Crysis akart lenni a nevem.Kérdezd meg Guppit.De igaz, hagyjuk abba.
24.
24.
watto
Hát ez a rész az elsőnél jóval szarabb szerintem.
22.
22.
ATi0021
21 - Ők legalább eltakarták az AA hiányát. A Crysisban meg lehet nézni a növényzeten különösen a pálmafákon az AA hiányt.



Nem az ATi kártyával van a gond, hanem azzal, hogy az nVidai ezeket is jól megkente pénzel. Mást bizony nem tehet az nVidai sem. VGAk terén jelenleg a legjobb az ATI. Ez tény.



Most már az UE3 is ócska. És akkor a GTA4 is. Hihetetlen. A GTAIVen sokat segítettek a javítások. És azt se feledjük el a GTA IV esetében nagyobb területről van szó. Gyalogosok, kocsik, stbt kell ott pluszba számolni.



De ok legyen, nem vitázok elfogadom, hogy ez a véleményed, bár úgy érzem már csak a nick neved miatt is, hogy túlzottan elfogult vagy.
21.
21.
Dcrysis02
19, 20:

"A COJ készítői megmutatták, hogy szép grafikához nem feltétlen kell a 400-500 ezer forintos szuper PC, elég az optimalizáció is."



Túlhasznált post processing effektek, az AA hiányának eltakarására, és irtózatosan ózsdi kis felbontású textúrák mint a GoW, vagy a többi UE3-as játék esetében is.

Ügyesen használt trükkök, de közelebbről megnézve a játék már közel sem olyan szép.

Ez az én véleményem.Itt van a játék nálam kölcsönben.

Szép játék, mi tagadás, de messze van a CE szintjétől, nem csoda hogy nem kell neki atomerőmű.



Ismételten itt vannak az "500-600 ezres gépek" kifogások *ásít* kezd unalmassá válni.De komolyan.

"Nálam mint írtam ment a játék 70 FPS-el. Crysisban örültem, a stabil 30-35nek."

A Chrome ugyanolyan minőségű, ugyanolyan nagy terepekkel rendelkezik, ugyanolyan fizikával rendelkezik, ugyanolyan dinamikus növényzettel ahol a háttérben folytonos számítások folynak?

Nem játszottam még vele.Így nem tudom.



"Azzal, hogy egy HD4870-el is örül az ember, ha eléri a 35fpst. "

ATI, erre mit mondjak?Nekem is volt ATI kártyám, négy is.Még a 2600XT-m volt a Crysisnál.Első pár nap találd ki mivel telt el.Na?

Hotfix-re vártam mert az ATI egyes kártyáin(lehet minden)hiányoztak a textúrák, meg alapban rossz teljesítményt kaptam.

Utána vettem Nvidia kártyát.De tovább nem folytatom mert ismét megerőszakolják az ATI tulajok az üzeneteimet.



"Abban igazad van a Crysisra úgy fognak majd emlékezni mint a kor egyik legszebb játéka, de mellett ott lesz a kor elg rosszabbul optimalizált, léggépigényesebb játéka jelző is."



Bocsi, ezt a címet már rég learatta a GTAIV.Míg a GTAIV sokkal(de sokkal) rosszabbul néz ki, addig annál nagyobb gépet igényel.

Míg a GTAIV indokolatlanul követel ekkora gépet, addig a Crysisnak szerintem ténylegesen szüksége van ekkora erőre.
20.
20.
ATi0021
18 - Abban igazad van a Crysisra úgy fognak majd emlékezni mint a kor egyik legszebb játéka, de mellett ott lesz a kor elg rosszabbul optimalizált, léggépigényesebb játéka jelző is.



A CE3nál remélem tanulnak a hibáikból és a látvány mellett, optimalizációval is foglalkoznak majd.
19.
19.
ATi0021
18 - Nekem a Duniaval elég rossz tapasztalataim vannak. Magam sem értem, de very highon a Crysis nálam jobban ment. A Far Cry 2 folyamatosan laggolt. Úgyhogy erről nem írnék többet. Optimalizáció terén szerintem messze voltak a legjobbtól. Szerintem a mai napig a legjobb motor a Source Engine.



És tényleg nem akarom szidni egyik marketinges motort sem. De a Crome 4 igen is szép, tartja a szintet és még remekül is van optimalizálva. Nálam mint írtam ment a játék 70 fpsel. Crysisban örültem, a stabil 30-35nek. Úgyhogy nem tartom korrektnek a Crysis gépigényét. A COJ készítői megmutatták, hogy szép grafikához nem feltétlen kell a 400-500 ezer forintos szuper PC, elég az optimalizáció is.



Talán a CryEngine 2nél a legnagyobb baj a Shader Model 2.0. Akár, hogy is ment a marketinges duma a világ legszebb DirectX10-es csoda játékáról a Crysis 3000 ezer shaderjéből 2800 biztosan Shader Model 2.0-ás. És szerintem nem kell magyarázni, hogy ez messze van a DX10től. Ugyanis, ha a CE2nél nem csak dumáltak volna, hanem tényleges DX10-es játékot készítettek volna az oda illő Shader Model 4.0-ás effektekkel akkor most nem lenne akkor gépigénye és nem fogná meg a mai csoda VGAat sem.



Az hogy figyeltek a látványvilágra igaz, sőt nem baj. De az hogy mellette a gépigényre magasról tettek, az ég tudja miért, az már nagy baj. Magas árat fizetett ezért a játék. Így az általad írt játékélmény megítélése is.



Azt hogy rossz lenne a játékmenete nem írtam. Javíts ki ha tévedek. Nekem is tetszett. Egyedül a gépigénnyel van bajom. Azzal, hogy egy HD4870-el is örül az ember, ha eléri a 35fpst.
18.
18.
Dcrysis02
"A Far Cry 2 és a Crysis motorja meg gépigényes. Úgyhogy attól mentsen meg az ég. "

1)A Far Cry 2 motorja(Dunia) volt az eddig legjobban optimizált motor amit valaha láttam.Igaz nem volt olyan jó mint a CE2, de majdnem elérte azt a látványvilágot, és abszolúte megfelelő követelményei voltak.Futott mint egy álom a középszintű gépemen.

Magáról a játékról már nem tudok ilyen pozitív véleményt nyilvánítani.

"Nem értem miért kell az alapból remek játékot, a marketinges Crysis, Far Cry 2höz alá venni egyből. Crysis gépigényből 0 volt."

2)Talán az is közrejátszott hogy még ma is a legszebb játék?Értelek hogy így gondolkodsz, és ha nem hozta volna a maximumot a motor még igazat is adnék neked.

De így, hogy két év múlva is a legszebb játékként tartják számon az unokatestvérével együtt,(Warhead) nem gondolod hogy korrekt volt a gépigény?

Most hozhatsz föl sok példát hogy a Killzone úgy fut meg így néz ki konzolokon, meg az Uncharted stb....

De akkor sem változna semmi, hisz akkoriban még régebbi technológiát használt a cég, míg ezek a játékok már egy takarékosabb módszert használnak, és még így sem tudták legyűrni a CryTek motorját.Most a CE3 ugyanezt az új technológiát fogja használni egy szinttel magasabbra helyezve a lécet.

Meg unom hogy marketingfogásnak hívják a játékot.Igen, a látványvilág is ugyanolyan nagy szerepet játszott a fejlesztés során mint a többi tényező.Ez baj?

Ha nem a Crysis van a csúcson, akkor egy másik játék foglalná el a helyét, és kétségkívül azt is ugyanúgy lehordaná mindenki, legyen akármilyen jó a játékmenet.

17.
17.
Killerbee
10: Desperados 1-t nem ubereli, mondjuk az nem is fps de az mind1 :]
16.
16.
X-Master
A Bound in Blood grafikájával nekem semmi gondom, és mai viszonylatban tényleg nem rossz a játék, de az első jobb volt.A Crysis és a Far Cry 2-nél a grafikát és a fizikát hoztam példának nem magát a játékot.A FC2 nekem konkrétan nem is tetszett, de a grafika és fizika meg a tűz terjedése nagyon ott volt.

Én csak azon vagyok fölháborodva, hogy minek kell visszafejlődni a lehetőségekben.Én megértem hogy sok embernek nem szempont a tárgydobálás meg mondjuk hogy tudjon a gta 4-ben bicajjal hátraszaltókat ugrani a tetőről, de könyörgöm miért kellett ezeket megszűntetni, még akkor is ha haszontalan,Van akinek pont ez tetszik.A gta 4-ben meg motorral eszméletlen trükköket lehetett dobni, a törésmodell messze az egyik legjobb és ha így meg tudták csinálni akkor egy rohadt bmx-et mér nem tudtak beletenni?

Ha meg azér mer nagyon terhelné a gépet a juarezben a tárgydobálás, lehetne kikapcsolható opció.Meg pl. ott van a Word szövegszerkesztő.Van benne ezer lehetőség amit az emberek 99%-a sose használ, de bent van mert volt az előzőben is és hátha valakinek még süksége van rá.
14.
14.
adikas
Én az 1. részel nem játszottam viszont ez a Bound in Blood nagyon jó lett.A környezetet is szerintem nagyon jól megcsinálták és a lövöldözések is nagyon ott vannak.És tényleg beletudtam élni magamat.



14.
14.
ATi0021
13 - Ott a pont. Az első rész nálam DX10 patchel ment kb 35-40fpsel. Ez sokkal szebb és megy 65-70 fpsel.
13.
13.
pjoco
X master nem tom miylen játék lenne amit leírtál de sztem hüyleség!

tyler001 nem értem ha állva szalad a létrán meg belelóg a fegyver a doboza egyből szar a játék? Nem értek egyeseket! Engem kurvára nem zaklat fel az ilyen!

Ja és sok fejlesztő tanulhatna hogy kell optimalizálni mert a COJ tökéletesen van.
12.
12.
pjoco
Én meg örültem hogy nem olyan a GTA4 mint a San Andreas!

A tárgyak dobálása meg tök értelmetlen volt a Call of Juarezben! Pár ládát egymásra raktál nagy cucc semmi jelentőség! Igy is jó lett a játék talán az automata célzás rendszer nem kellett volna csak bele!
11.
11.
ATi0021
10 - javítom: *ha nem tévedek
10.
10.
ATi0021
Szerintem messze az egyik legjobb western játék amit láttam eddig. A folytatás, ha tévedek az első rész. Akkor most azt akarják DLCben hozzádobni ehhez?



X-Master - Nem értem miért kell FC2 motorban vagy CryEngineben gondolkodni. A Crome 4 így is nagyon szép sőt, és a gépigény is alacsony. A Far Cry 2 és a Crysis motorja meg gépigényes. Úgyhogy attól mentsen meg az ég. Nem értem miért kell az alapból remek játékot, a marketinges Crysis, Far Cry 2höz alá venni egyből. Crysis gépigényből 0 volt. A Far Cry 2 meg alapból bukta volt.

A másik hogy jön ide a GTA?



Meg akkor:

"2.Valami újítást tegyenek bele."

"5.Jó hangulat"

Ezek a legjobb példák a nesze semmi fogd meg jól elvre. Semmi konkrétum nincs benne. De ha ötleteket akarsz osztogatni a készítőknek akkor célszerűbb lenne a kiadó vagy a játék hivatalos fórumán megtenned. GK-t kétlem, én is hogy olvasnák.
9.
9.
X-Master
Mathia$: Tudom hogy az oldalon nem dolgoznak játékkészítők, de mivel ez egy játékos fórum talán ha megnézi egy játékfejlesztő látja hogy mit akarunk.És talán végre megváltozna ez a 2006 óta hanyatló játékélmény és hangulathiány.Mert mostanában nagyon kevés az igazán jó játék. És nekem még mindig a San Andreas az abszolót csúcs 5 éve.
8.
8.
X-Master
Akkor most elmondanám az egyszerű receptet, hogy hogyan kéne JÓ folytatásos játékot csinálni:



1. Amit az előző részben meg lehetett csinálni, azt lehessen a következőben is.

2.Valami újítást tegyenek bele.

3. A grafikát a Far Cry 2 motorjára kéne építeni, mert szép és nem túl gépigényes, de a Crysis-é még jobb mer szar graffal elmegy szinte bármin, de a kinek jó gépe van jó grafikát kap.

4.A fizikára nagyon rámenni, mozgatható, dobálható tárgyak, életszerű környezet.(a Crysis a legjobb ebben)

5.Jó hangulat

6. Változatos helyszínek

7. Szabad akarat pl. GTA SA

8. Teljes terület, nincs pályákrra osztás pl. GTA SA

9. Több RPG-s elem



+1. A TÖKÉLETES JÁTÉK:



A Sims 2 összes kiegészítővel összegyúrva a San Andreassal a Tony Hawk's részekkel és az Oblivionnal Crysis-szerű grafikával és fizikával.Opcióként egy kis WoW-al fűszerezve.



Na ezt kéne megcsinálni, ha 10 évig tart is, de hatalmasat kaszánának vele.Ha nyernék a lottón, megvalósítanám az tuti.
7.
7.
Mathia$
Fúú nekem sokkal jobban tetszik ez a rész mint az első!

Lehet hogy kiadják lemezen is a dlc-ket?



6: az oldalon szerintem nagyon nem dolgoznak játékkészítők.
6.
6.
X-Master
Nekem az első részben a tárgyak dobálása meg a gyújtogatás tetszett legjobban, amit a másodikban teljesen elkúrtak, de MÉR?MÉR KELL KIVENNI EGYSZER MÁR BEVÁLT JÓ DOLGOKAT EGY JÁTÉKBÓL???Nálam leírták magukat teljesen, hacsak ki nem adnak egy patchet amivel működni fog.

2: A lóval mér nem lehet bemenni a házba és a széket mér nem lehet dobálni, csak ütni vele?

------

A GTA 4-BŐL MÉR KELLETT KIVENNI MINDAZT, AMI A SAN ANDREAST IGAZÁN NAGYSZERŰVÉ TETTE?(változatos helyszínek, bicikli , repülő, légpárnás, traktor, gyúrás, szablya, ásó, jó zenék, hangulat(ami a 4-ben nemigen van).



KEDVES JÁTÉKKÉSZÍTŐK!



A MAI JÁTÉKOK GRAFIKÁJÁT SZÓ NEM ÉRHETI, DE JÓ LENNE MÁR HA ÖSSZESZEDNÉK MAGUKAT ÉS JÁTÉKÉLMÉNY MEG HANGULATOT IS TUDNÁNAK CSINÁLNI.
5.
5.
Ghost
1: Dehogy, ez csak az alapszitu, de valamit kellett írni :)
4.
4.
Killerbee
Ha már valaki megvesz 1 játékot tizenakárhány ezerért akkor legalább annyit kapjon már h a főtörténetet végigélvezhesse.



A multis meg kiegészítős dlc-ket bánja a tököm h fizetős.



Ez olyan mintha egy 3 órás filmből megnézhetsz 2 és fél órát aztán vegyél megint jegyet hogy nézhesd tovább.
3.
3.
tubi911
Nekem is tettszett a játék de télleg vannak benne ilyen hibák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...