Mark Hamill befejezte, nem lesz többet Joker

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 27.
  • Gyászhír
Link másolása
Mark Hamill bejelentette, hogy a Batman: Arkham Asylum 2 lesz az utolsó projekt, ahol Jokerként tűnik majd fel, utána nem szeretne többet foglalkozni a szereppel.
Mark Hamill bejelentette, hogy a Batman: Arkham Asylum 2 lesz az utolsó projekt, ahol Jokerként tűnik majd fel, utána nem szeretne többet foglalkozni a szereppel.



A néhai Luke Skywalker 1992 óta adja a hangját Jokernek, és már az utolsó rajzfilmsorozat után is bejelentette, hogy többet nem fogja eljátszani a Batman ősi ellenségét. Elmondása szerint eredetileg az Arkham Asylumot sem akarta elvállalni, úgy érezte, hogy sikerült a csúcson abbahagynia, de a Rocksteady srácai le tudták venni azzal a lábáról, hogy leszerződtették írónak Paul Dinit, illetve Batmannek Kevin Conroyt.

Az Arkham Asylum aztán szinkron tekintetében is brutálisan jól sikerült, éppen ezért Hamill ódzkodott a folytatástól, mert szerinte azt a projektet nem lehet überelni, majd megint jöttek a Rocksteady-s arcok, és elmondták, hogy mit találtak ki Jokernek a következő részre, így mégis belement - szóval valami nagyon ütős dologra számíthatunk.

Mark Hamill visszavonulásának hírére azonnal elkezdtek találgatni a rajongók: a legtöbben azt gondolják, hogy az Arkham Asylum 2 végére Joker meghal, ezt alátámasztja az is, hogy emberünk a játék első teaserében sincs éppen túl jó bőrben. Hamill egyébként hamarosan filmrendezőként tér vissza, a saját The Black Pearl című képregényét viszi filmvászonra.
16.
16.
befeh21
Remélem Joker nem hal meg, de ha mégis ne próbálják meg helyettesíteni
15.
15.
abydos
#12: Nem hülyéztelek le, csak hülyeséget írtál, nem ugyanaz, ezért nem NE bonts pezsgőt!!! Azzal még várnod kell!



Akkor én is elfelejtem a dolgokat, elnézést!
14.
14.
Vendu
Én Joker mániás vagyok. Persze nem annyira, hogy vigyorra festem a számat mindenszenteken, de ez a figura a legjobb. Ne haljon meg kérem. Ha meghal akkor legalább legyen egy olyan figura aki megüti ezt a szintet mint amit ő.
13.
13.
renato999
Nemááá, imádom Mark Hamill Joker hangját :S:S
12.
12.
Scoo
#11: A másik hírnél pedig egyértelműen csak jópofáskodtam (szerintem vicces volt, de hát ízlések és pofonok), az szerintem elégé egyértelmű is volt, hogy nem vérkomoly, de gondolom addigra már haragudtál rám, így nem akartad venni a lapot.
11.
11.
Scoo
#11: végre megéltem, hogy lehülyéztek a GK-n (na jó. egyszer már volt ilyen, de akkor nekem volt igazam) Megyek pezsgőt bontani ;)

Mielőtt félreértesz:

Tiszteletem Mark Hamill munkáságát, egyszerűen sajnálom, hogy egy ilyen híres színész az SW óta nem kapott rendes filmes munkát (volt vagy két film, de inkább hagyjuk őket) így anno baromira örültem, hogy legalább Joker szinkronként tudok vele találkozni és ráadásul nagyon profin csinálta. Erre ezt se akarja folytatni. Bocs, hogy kicsit szarkasztikus voltam vele miután olvastam a hírt. Majd küldök neki bocsánatkérő képeslapot ;)))
10.
10.
abydos
#8: Csak két hír kommentjeit olvastam el, de sikerült mindkettőben hülyeséget írnod.



Attól, hogy valaki jó, nem muszáj népszerűnek lennie, mi van, ha nem is akar az lenni? Mellesleg azért egy Luke Skywalkert eljátszó színészt ne nézd már le mert csak felidegelsz vele... Rengetegen még a saját apjukat is lecserélnék, hogy azt mondja nekik Luke, hogy én vagyok az apád.....
9.
9.
Scoo
#9: sikeresség alatt népszerűségi sikerességet gondoltam. Nem üzelti sikert.
8.
8.
bitbandita
#8: sikeresebb mint gondolnád
7.
7.
Scoo
Szegény Hamill örülhetne, hogy az SW után van valami amiben sikeres. Persze meglátjuk, hogy mit alkot majd rendezőként (nem kicsit kételkedem benne)
6.
6.
AmreyP
Hamil fogadd meg tanácsom:Lüke használd az eröt XD

Ich bin dein Fater :D
5.
5.
Kyuubi
Joker a legnagyobb arc az egész univerzumban, Mark Hamill pedig tökéletes hang neki... Inkább ne haljon meg.
4.
4.
Rave24
És ne felejtsük el, h Joker nélkül nem olyan szórakoztató a Batman széria. Hamill mester az egyetlen aki Joker hangján röhögve kiráz a hideg, kár lenne érte, ha abba hagyja, legalább egy 3. rész erejéig vegyen részt, ha a fejlesztők trilógiának szánják.
3.
3.
Slik
csak az ne legyen, hogy meghal abba én is belehalnék :(
2.
2.
Mathia$
Persze majd Joker meghal... Ő sosem hal meg, bűn lenne megölni.

Am szerintem is sokkal sötétebb lesz az AA2.
1.
1.
Dcrysis02
Hát remélem olyan 'elképesztő' utolsó jelenetet kap, mint amilyen a ROTJ filmben is volt. ismételten csak linkelni fogok *SPOILER* http://www.youtube.com/watch?v=6QPGqqLYSjg *SPOILER*



Abban is reménykedem hogy sokkal komorabb lesz majd a játék története: :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...