NGP-n is játszható az Aliens vs. Predator engine

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 7.
  • Hír
Link másolása
A Rebellion bejelentette, hogy saját fejlesztésű játékmotorjuk, az Asura eninge már teljes mértékben támogatja a Sony Next Generation Portable-jét. Immáron nincs semmi akadálya annak, hogy akár multiban lenyomjunk pár meccset az AVP-vel. Rejtett utalás a kiadók felé, hogy az Asura licencelhető.

A technológiát, amely a némileg feledésbe merült tavalyi Aliens vs. Predatort, valamint korábban a The Simpsons Game-et mozgatta, a PC, Xbox 360 és PS3 után a PSP utódjára is adoptálták a programozók az elmúlt néhány hónap során.

"Az Asura engine képességeit már egy játszható demó prezentálja, mely egy multiplayer harmadik személyű lövöldözős játékként is megállja a helyét" - mondta a Rebellion képviselője.

A fejlesztők gyorsan beépítették motorjukba az NGP-támogatást, mely egy teljeskörű csomag, tehát nincs szükség köztes játékelemekre, mivel a fizikáért és a világításért felelős kód is helyet kapott benne. Készen áll tehát a szemfüles kiadók részére, akik netán NGP-s projektbe fognának. Talán rosszul megy a Rebellion sora? Tény, hogy utóbbi két játékuk, a Shellshock 2 és az AVP is közepes kritikákat kapott, és az eladások sem muzsikáltak túl fényesen - lehet, hogy az engine-licencelésből lesznek kénytelenek megélni, és várni a csodára?

Jason Kingsley így nyilatkozott a Sony új üdvöskéjéről:

"A technológia, a design és a művészeti csapatok munkája hihetetlenül jó színben festik le a Sony új készülékét. Sikerült elérni, hogy a mi motorunk is teljesen működőképes legyen, a hardver miatt ráadásul kétszer olyan gyors is."

A közelgő GDC-n a DICE Frostbite-jával egyetemben megmutathatják a leendő üzleti partnerek részére, hogy mit is sikerült összehozniuk.

12.
12.
zeewolf
Optimalizálták volna inkább ps3-ra rendesen a motorjukat.
11.
11.
RoBeSzBoY
#8. ...azt is olvastam, hogy lesz külön Wfi-s meg külön drágább 3G-s verzsön is, majd kiderül!
9.
9.
boxgamer12
Mimint a multyplayer mód wifi kell:P:D
8.
8.
boxgamer12
#6. persze értem én is annak örülnék ha wifi nélküli lenne a cucc:D
7.
7.
boxgamer12
Kösz skacok am figyelve egyre nagyobb játékokkal hozzák szóba az NGP-t Dead Space most ez :D rem lesz vmi jóféle God of War,AC,Naruto meg Mass Effect az utobbi persze a legbizonytalanabb.
6.
6.
RoBeSzBoY
...félreértés ne essék... nem tanyán lakok!! :D
..csak nem mindegy, hogy mire spórolok.
5.
5.
RoBeSzBoY
Háát ha már lesz belőle 3G-s verzíjó is, remélem hogy egy tanyán Wifi meg minden nélkül is lehet multizni!! :) """"remélem"""
4.
4.
faint13
#2: Ha már lesz Wifi benne, akkor gondolom a psp-n jól bevált módon fog működni a dolog. Vezeték nélküli lannal haverok között, vagy neten
3.
3.
NECROSMOKE
#2: szerintem ugy,ahogy eddig ment PSP-n
2.
2.
boxgamer12
Lesz Multyplayer az NGP-n ? vagy ez h fog működni gondolom neten:D vag yNearen keresztül vagy az külön progi lesz?
1.
1.
NECROSMOKE
Kiváncsi leszek majd egy gémpléjre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...