Shogun 2 - májusban jön a DX11 patch

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 16.
  • Hír
Link másolása
Rövid időn belül ez már a második eset, hogy nagynevű fejlesztő képtelen a megjelenésre felvértezni sikervárományos játékát a DirectX 11 látványbombájának támogatásával - a Crysis 2 után a Total War legújabb része is ebben a hiányosságban szenved. Igaz, ez utóbbi csak májusig.

A játék közösségi referense a Total War hivatalos fórumán bejelentette, hogy május első hetében érkezik egy foltozás a játékhoz, amely ugyan számos hibajavításra tér majd ki, valamint a multiplayert is érni fogja némi változás, az igazi nagyszerűségét mégis az jelenti, hogy a Shogun 2 motorját korszerűsítik a DirectX 11 áldásos hatásával.

A Creative Assembly az elkövetkezendő hetekben és hónapokban számos finomhangolást tervez a játékhoz, melynek az első lépése a Patch 2, amely frissíti az engine-t a DirecX 11-támogatására. Akik már rendelkeznek ilyen videókártyával, örülni fognak annak, hogy újabb hiányosság kerül kipipálásra, a fokozott árnyékolás és az élsimitás bekapcsolása szintén a javításnak lesz majd köszönhető. Várjuk!

A hírre Cuppak hívta fel a figyelmünket! Köszönjük ismét!

6.
6.
Quent1n
#5: Jelentem, a Sims3-at nagyon szépen lehet játszani Wii-n volt szerencsém kipróbálni. :)

Amúgy aki komolyabban ért hozzá az biztos megcáfol vagy megerősít. Jól gondolom, hogy egy DX11 patch-től nem lesz olyan a játék mintha eleve arra írták volna? :) Mert akkor nem értem mire ez a nagy felhajtás.
5.
5.
zola2000
konzolnál az annyira nem számít, kb az eddigi összes játék kivitelezhető volt (eddig a legdurvább a DSes sims3 volt, ami hasonlít a pcs sims3ra, pedig dsen csak 4 mega ram van elvileg, az kb optimalizálási csodaszámba megy) inkább az irányítás lenne bajos gamepadon, talán csak a ps move volna jó

bár nemtom, csak a wiimoteot pontosan lehet a TVn "egérként" használni a senzor bar miatt, a psmove meg elvileg wiimote koppintás, ott van senzor bar azt lehet egérként használni?
4.
4.
NinjaNorb
#3: A kemény 512MB ram alatt elégé kivitelezhetetlen lenne sajnos:S
3.
3.
zola2000
ezért hülyeség, hogy a crysis2 a konzolverziók miatt nem kapott alapból dx11et, a total war 2 sajnos nincs is konzolra...
2.
2.
vytros
Furcsa is volt hogy ultrán fut a játék :D
1.
1.
gucho
így is gyönyörű a játék, de azért várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...