Júniusban lesz játszható a Metal Gear Rising

  • Írta: InGen
  • 2012. január 18.
  • Hír
Link másolása
Az újrabemutatott, újrafejlesztett Metal Gear Rising az idei E3-on lesz először játszható, így ekkor derül ki majd ki, mit műveltek vele ténylegesen a Platinum Games szakemberei. Hideo Kojima és Tatsuya Minami mindenesetre bizakodó, tehát semmi okunk rá, hogy mi ne legyünk azok.

Hideo Kojima, a Platinum nagyfőnök Tatsuya Minami és a Rising producere, Atsushi Inaba egy kerekasztal-interjút adott, melyben megerősítették, hogy a 2012-es E3-on lesz először játszható a Metal Gear Rising.


Kojima szerint a két cég közötti együttműködés a Vita bejelentő buliján vált komollyá, ekkor döntötték el, hogy teljesen megváltoztatják a játékot - Minami például elmondta, hogy szinte azonnal kivették a lopakodást, mert nem illett az új játékmenetbe.

6.
6.
Mathia$
#5: Ez azoknak szól akik tudatlanul szidnák a játékot, annak készítőit és Kojima Mestert.
5.
5.
Mathia$
Csak hogy tisztázzunk mindent, a Solid-ot kivették a játék nevéből mint pár évvel ezelőtt a Metal Gear Acid-nál tették. Továbbá nem csak a játékmenet, a név, de a helyszín és az időpont meg persze időpontból kifolyólag a sztori és a szereplők kiléte is változott.

2012 helyett 2016-ban játszódik a játék, tehát MGS4 (2014) után.
Eredetileg arról szólt volna, hogy mi okból fojólag és miért rabolták el Raiden-t a patrioták, illetve miért kapott kibernetikus testrészeket és fehér vért.
Továbbá az is a sztori része lett volna ahogyan Paradise Lost Army és Big Mama - ismertebb nevén EVA - hogyan szabadítja ki őt és Big Boss kényszerített kómában tartott testét a patrioták kezei közül.
Meg persze az is benne lett volna, hogyan vesztette el Solid Snake Ocelot nyomát, miután üldözni kezdte MGS2-ben és Ocelotot hogy verték át a patrioták a hamis megadott tartózkodási helyükkel.

Ez túl nagy falat volt Kojima tanítványának akitől a Mester el is vette a projektet. S mivel a félkész játékot menteni kellett, ezért lett lepasszolva a Bayonettát is készítő fiúknak, hogy fejezzék be és gyúrják át a címet.

Mindenesetre azt remélem, hogy nem szégyenítik meg Raiden-t, mert MGS4 után nagyon megkedveltem őt is. (előtte nem volt szimpi)
A lényeg, hogy a játéknak meg legyen a kellő színvonala.
4.
4.
KeXxX
ez idén még kijön? én a lopakodást is tűrtem volna, kár hogy kiveszik/kivették..
3.
3.
daenath
Kar hogy a MGS is kezd a Resident Evil sorsara jutni, anno mikor megjelent PSX-re mindenki bepisilt a gyonyortol es a folytatasok is jok lettek, de egyre inkabb kezd szimpla akcio lovolde lenni :(
1.
1.
Csoola
szerintem kár metal gear névvel kiadni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...