Első látnivalókon a LEGO Batman 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 15.
  • Videó
Link másolása
Megtörte a jeget a Warner, végre friss képek és trailer látott napvilágot a máig legsikeresebb LEGO-játék folytatásából. A LEGO Batman 2: DC Super Heroes nem elégszik meg a denevéremberrel, maga mellé állítja Supermant is a rosszfiúkkal folytatott harc során.

Batman és Robin, valamint Superman kart karba öltve küzd az igazságért a LEGO Batman 2: DC Super Heroes-ban. A maroknyi jófiú mellett viszont kapunk a nyakunkba számos rosszfiút is, akik egytől-egyig ismerősek lehetnek a DC-univerzum rajongói számára. A játék még jobb, még tartalmasabb, mint az elődje, lássuk az első látnivalókat! A cím nyáron érkezik PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re, Vitára, DS-re és 3DS-re.


9.
9.
gamerman15
#8: Úgy látszik sajnos, ja :(
Így nem lesz szerintem olyan vicces, mint az előző.
8.
8.
lakodani95
WTF ebbe már beszélnek is?
5.
5.
frenkyboyhun
#1: handheld eken viszem őket én is a buszon hazafelé tőkéletes de sokszor előveszem őket otthon is.
3.
3.
Macifasz
Jáááááj, ennek nagyon örülök! Az egyetlen Lego játék, amit végigvittem többször, az a Lego Batman volt. Nagyon várom már!
2.
2.
giga321
LOL hát ezen beszartam XD. 0:38-nál megjelenik a lego superman a superman zenéjére hát az kész XD.
1.
1.
Dogmatix
Lego játékokat csak handheld konzolokon tudom elképzelni :)) Nyilván egy gyereket/gyermeteg felnőttet leköt PC-n vagy konzolon, de nekem ezek a játékok tipikus utazós játékok. Nem nehezek, nem kell túl sokat gondolkozni, de rettentő jópofa és képes lekötni. Kéne egy Vita... XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...