Fejlesztői naplón a Sleeping Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 17.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix fejlesztői naplóval támogatta meg a Sleeping Dogs leendő rajongóit. A srácok maguk mesélnek a játék színhelyéül szolgáló Hongkong sötét oldaláról, az utcákon tomboló bűnözésről, melyről az ihletet vették. Ha kíváncsi vagy, miért durva arcok a triádok, akkor itt az alkalom!

Hongkong nemcsak az örömlányairól és a ZS-kategóriás akciófilmjeiről ismeretes, hanem az alvilágáról is. Kérdés, hogy honnan van ennyi információjuk a fejlesztőknek a triádokról, bizonyára jó pár idevágó újságcikket és beszámolót átnyálaztak. A fejlesztői naplóból leszűrhetjük, hogy nem a játék rendőr főhőse a jóarc, hanem maguk a triád katonák. A Sleeping Dogs - korábbi nevén True Crime: Hong Kong - még idén megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

8.
8.
shatterhand
#7: ez már 2004 óta ilyen stílusú
lévén,hogy ez már a "3. rész" lesz

gta klón végülis ,csak jobb bunyóval, más mellékfeladatokkal
7.
7.
ferikesz
ez a játék olyan mint az uncharted, a gta és a red dead redemption keveréke. Mármint ez ugy értem h ezeket a játékokat "bedobjuk" egy gyúró gépbe ( v nem tom mibe ) és végeredmény képpen ezt a játékot kapjuk.nekem nagyon tetszik és biztos meg veszem :) ps vitára nem lesz???
6.
6.
metercsiken
#3: Hely az nálam van bőven! : )

Sőt akár egy új polcot is felfúrok, ha betelik a mostani! : )
5.
5.
shatterhand
#2: square enixnek annyi köze van ehhez,hogy egy kiba..ott rendes kiadó aki felkarolt egy elkaszált játékot és adott nekik még 1 évet (pénz miatt, de akkor is legalább kijön a játék, hülye activision)

Amúgy nézd meg egy true crime játékot. Na ez azoknak a folytatása, csak ebben a generációban. Árkádosabb mint egy gta, meg tele van lassításokkal, de változatos a bunyó, meg eddig mindig hatalmas várost raktak a játékba. GTA város utcák számában elbújhatott mindig is e téren (másba nem persze:)
3.
3.
giga321
#2: Polcon csinálj helyet neki és oda rakhatod ha megjelenik ;)
2.
2.
Dogmatix
még mindig nem tudom hova rakni, de bízom a Square Enixben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...