GC 2012: Még több látnivalón a Remember Me

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Ígéretes játéknak tűnik a Remember Me, és ebben a legújabb screenshotok és az új gameplay felvétel is csak megerősítenek bennünket. A memórialopós anyagban nem feltétlenül a közvetlen harc és konfrontálódás lesz a továbbjutás záloga, sokszor elég lopakodva, az emlékezetekből gazdálkodni.

Az alábbi felvételen például a sikátorban szembejövő rosszarcúakat nem támadjuk le egyből, elég feléjük mászni, majd az egyikük memóriájából kideríteni a célpontunk tartózkodási helyét. Utána őt sem muszáj nekünk megölni: egyszerűbb, ha belenyúlunk az emlékezetébe, így bűntudatra bírjuk, és öngyilkosságba hajszoljuk. A Remember Me májusban jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Köszi, giga321!

30.
30.
simon 555
#29: Még mindig nem értek egyet sem a Watch Dogs hasonlattal, a Beyondéval meg végképp nem.
Legyen elég annyi,hogy a Beyond-ban nincs a csajnak képessége egyébként hanem hozzá vetődött egy "szellem" és őt nem a csaj irányítja hanem saját akarata van.
De mind1,látom téged nem lehet meggyőzni,hogy nem hasonlít rá...
29.
29.
Pharaoh
Ya, és a B:Ts-ban és a Syndicate-ben is bele lehet bújni mások fejébe és irányítani, illetve megölni őket ezzel!
28.
28.
Pharaoh
26#: A WD egy alternatív valóságban játszódik, Chicago-ban, ahol egy picit előrébb járunk technikailag, ez nekem már cyberpunk!
27#: A "nálad valami komoly probléma van" számomra sértő és mindezt azért, mert elolvastam a cikket, megnéztem a videót, kifejtettem a véleményem és te félreértetted az egészet! Persze, hogy nem az eső miatt hasonlítom össze a WD-vel pl., hanem nézdd meg pl. az effektet a WD-ben amikor meghack-el valamit és nézdd meg itt amikor belenyúl valakinek a fejébe ("meghack-eli" azt), ugyanaz a "fényszálakból" álló effekt és ugyanaz a virtuális kiírási rendszer mint a DE:HR-ben! A látvány a DE:HR-éra meg egy kicsit a Syndicate-re hasonlít, a különleges képesség, ha misztikus, ha technológia alapú a B:Ts-ra, az elmével és memóriával való játszadozás alapú játékmenet pedig az Emlékmás és Különvélemény című filmekre! Nem akartam enyire részletesen leírni, gondoltam megértitek csupán a címek alapján is, hogy mire gondoltam! Az, hogy te/ti külön vettétek a szempontjaimat nevetségesnek, az egy dolog, de, ha sok ilyen apróság összejön, azt nem véletlennek hívnám, hanem erős hasonlóságnak, én sem gondolom, hogy CSAK a tps nézet vagy CSAK a nőnemű protagonista miatt, fejvesztve ordibálom, hogy LOPÁS, LOPÁS! Mellesleg az első kommentem végén azt írtam: "Nagyon eredeti!" :/ De várjuk ki a végét!", ergo még nem ásom el, amíg nem játszottam vele! Peace!
27.
27.
simon 555
#25: Én nem szóltam egy rossz szót sem.
Csak annyit mondtam,hogy hülyeség azért azt mondani egy játékra,hogy másol egy játékot mert nő nemű a főszereplő és TPS nézetűek és kicsit át kellene gondolnod.
Ha sértésnek vetted akkor elnézést.
26.
26.
giga321
Wacth dogsot ( amit szintén nagyon várok ) Èn sem mondanám cyberpunknak mert azt hiszem az a jelenben fog játszódni nem a jövőben mint ez ( 2084 ). Meg sem fordult a fejemben hogy watch dogshoz hasonlítsam. Inkább egy ghost in the shell ac Syndicate deus ex ultra combo. Engem nem érdekel ha más játékokból össze lopkodnak elemeket ha a végeredmény jó lesz akkor kit érdekel? És nagyon úgy tűnik hogy az első capcom játék lesz ez nekem amit úgy várok mint a messiást.
25.
25.
Pharaoh
24#: Ez már kezd átmenni személyeskedésbe és sértegetésbe, a véleménynyílvánításon túl.
24.
24.
simon 555
#23: Jó,akkor te ne játssz vele:)
Majd én és még sokan mások élvezni fogjuk,mert én ehhez hasonló játékról még nem hallottam.
Ha neked már az is lopkodás,hogy 2 játékban is nő nemű a főszereplő meg,hogy "TPS" nézet és esik az eső akkor nálad valami komoly probléma van.
23.
23.
Pharaoh
21#: Hogy te mit mondasz cyberpunk-nak és, hogy nálad mi számít összehasonlítási alapnak (, illetve, hogy szerinted ilyen téren minek van értelme) az a te dolgod! A B:Ts pedig egy TPS NÉZETŰ játék! És igen, az a gondom, hogy mostanában mindent összelopkodnak és minden hasonlít mindenre!
22#: Olvasd a cikket: "Utána ŐT SEM MUSZÁJ NEKÜNK MEGÖLNI: egyszerűbb, ha belenyúlunk az emlékezetébe, így bűntudatra bírjuk, és öngyilkosságba hajszoljuk."
22.
22.
simon 555
Amúgy arról nem volt valami infó,hogy a célpontot csak ilyen módon lehet kiiktatni vagy mi is megölhessük majd?
21.
21.
simon 555
#20: -.-
A Watch Dogs-ot én egyáltalán nem mondanám cyberpunk-nak.Ebben nem kell hackerkedni.Hol láttál te itt hackerkedést?A látványbeli hasonlóság meg max a viharos idő,de komolyan,ennyi alapján összehasonlítunk 2 játékot?Azt,hogy az hasonlítod bennük,hogy TPS már nem is említem....
A Beyondhoz hasonlítás meg már nevetséges.Értem,hogy meg van a véleményed,de azért hülyeséget ne beszéljünk pls.
Csaj+képesség+TPS nézet és már hasonlít a Beyond-ra?Akkor már AC Liberation nem?Ott is csaj+képesség+TPS nézet:)
Na meg a Beyondban lévő képesség misztikus(nem mellesleg nem TPS játék) míg itt sci-fi.Az,hogy csaj a főszereplő meg nem hasonlóság.
Ergó amiket te felsoroltál hasonlóságokat nem hasonlóságok mert a játékok 90%-át ilyen módon össze tudnád hasonlítani...
20.
20.
Pharaoh
18#: Miben hasonlít a Watch Dogs-ra? TPS, cyberpunk, hackerkedni kell, ki kell iktatni egy célszemélyt, látvány beli hasonlóság is van benne, a Beyond: Two souls-ra pedig a csaj+különleges képesség+TPS nézet miatt gondoltam! Gondolkodjatok szabadabban és érezzétek az árnyalatokat!
19.
19.
simon 555
A játékhoz meg csak annyit,hogy egyértelműen kell:)
Szeretem az ilyeneket ahol nem feltétlen a harcon van a hangsúly hanem a lopakodáson,információszerzésen stb.
18.
18.
simon 555
#13: Nem tudom,hogy te hol látsz ebben a játékban bármit is a Watch Dogs-ból ami egy sandbox játék,a Beyond-ból meg főleg nem értem mivel az meg egy interaktív játék lesz akárcsak a Heavy Rain.
Nekem ebből a gameplayből ez a 2 játék meg sem fordult a fejemben.Inkább AC-ra hasonlít kicsit cyberpunk világban.Watch Dogs-ra maximum az eső végett lehet gondolni ahogyan sétál a csaj az esőben,de semmi más.Az meg ugye nem éppen egyedi:)
17.
17.
Rayzax
elsőre nem jött be :D de az a videó megfogott!!
16.
16.
DON GONDOCS
Ezt a játékot már csak a témája miatt is érdemes kipróbálni, a jáékmenet magáértbeszél.
15.
15.
DON GONDOCS
#10: Azt már seggeszki megnyerte, ő márcsak az aranypéniszláma díjat kaphatja.
14.
14.
giga321
Már ki is tettem az egyik városos képet hátteremnek , brutális cyberpunk hangulata van az összesnek ez tuti vétel lesz. Akinek meg nem tetszik a game fikázni jött ide + csak idegesíteni a másikat az minek szól hozzá ha nem tetszik meg csak trollkodik ? Na mind elég lett volna annyi hogy neki nem jön be ez a stílus de attol még biztos jó game.
13.
13.
Pharaoh
Egy manapság oly divatos cyberpunk világban játszódó sztori. A környezet és a játékmenet a Deus Ex: Human revolution, a Syndicate, és a hamarosan megjenlenő Watch Dogs illetve Beyond: Two souls játékok egybegyúrása egy kis scriptelt "memóriapuzzle-ös", hack-elős, lehetőségválasztós szórakozással (Különvélemény, Emlékmás), ahol az sem baj, ha rosszul döntesz, mert visszapörgetheted az egészet! "Nagyon eredeti!" :/ De várjuk ki a végét!
12.
12.
hedzsooo
...Tetszett ez a video is belole, a kepek meg igen pazarok. :)
7.
7.
bodortamas1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...