Tíz percig mozog a Lost Planet 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 12.
  • Videó
Link másolása
Tízperces gameplay videó érkezett a Lost Planet harmadik részéből. A New York-i Comic-Con már javában zajlik, ennek apropóján adta ki a Capcom az egyik korábbi felvétel bővített, kommentárral ellátott változatát. Ez a Lost Planet, már nem egészen az, amit a japánok fejlesztettek...

Ami nem feltétlenül baj persze, a Spark Unlimited saját irányvonalat képvisel. Bár hirtelen több címet is tudnánk mondani, amire hasonlít a harmadik részként kezelt előzmény, az kétségtelen, hogy a nyugat felé hajlás több eladást hozhat a Capcomnak. Rágd át magad a Comic-Conra készült tízperces gameplay videón, a megjelenés 2013-ban várható.

12.
12.
drat576
az első részt nagyon szerettem, aztán a második rész óriási csalódás volt, ez meg háát elég nudli
11.
11.
MrBrooks
Habár lost planetre már nem igen hasonlít, de szerintem ez jelenesetben csak a javára válik, az orbitálisan tré második rész után. Én személy szerint várom, majd meglátjuk, érdemes lesz-e beruházni rá.
10.
10.
Raatkainen
Nem mindig a grafika a lényeg, de a Lost Planet esetében az Mt framework sokkal ijesztőbben és hatásosabban mozgatta meg a nagy monsztákat.
8.
8.
metercsiken
#4: A harc tényleg lehetne kicsit pörgősebb.
De egy fagyott bolygón milyen környezet legyen!? : )

Egyébként nekem az első része nem tetszett, a 2.-at ezért már ki sem próbáltam.
Így a videó alapján ez nem rossz.
7.
7.
BloodyDeath
Tetszik. Az elsô része baromira tetszett. Nagyon megfogott. A másodikat ennek reményében gondolkodás nélkül elôrendeltem. De csalódtam........jónak jó volt, de ez a multi playeres, meg coopos játékmód nagyon megfeküdte a gyomrom. Inkább magányos farkas típus vagyok. Szóval remélem a harmadik részben megint a singly player mód kerül elô térbe.
5.
5.
Novotsik
az egész ócska,már láttunk ilyet 100X. Unalmas,szar!
4.
4.
DON GONDOCS
#3: Ha még csak ez lenne a legnagyobb gond, lehetne intenzívebb a harc, meg a környezet is elég sivár.
3.
3.
mrxten
rohadtul idegesítő a célkereszt a képernyő közepén
minden másról elvonja a figyelmet
ez így ócska
2.
2.
markoci555
videó alapján nagyon tetszik, de mint mondtam túl sok lesz ez a megszakítás, tehát az ilyen elkap a bogár azt le kell késelni, kivenném az ilyet belőle, akkor jobb mint az első kettő az biztos, de majd meglátjuk át kell ezt érezni
1.
1.
Casiraghi84
Én annak idején mind a két részébe belekezdtem,aztán annyiban is maradt,nemtudom, valami mindig hiányzott a játékból,egy kis plusz.Talán ez a rész,már tényleg elfogadható lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...