Avengers: Battle for Earth - a Wii U-s irányításról

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 15.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők bejelentették, hogy a Marvel Avengers: Battle for Earth Wii U-s verziója nem követeli meg a játékostól, hogy kizárólag a mozgásérzékelés segítségével irányítsa a címet, hanem fapados, hagyományos kezelési rendszert is tartalmaz. Ha unjuk a kalimpálást, akkor jól fog jönni.

A New York-i Comic-Conon jelentette be a Ubisoft, hogy a Marvel Avengers: Battle for Earth Wii U-s verziója nem csupán mozgásérzékelős irányítással lesz felvértezve, hanem tartalmazni fog egy tradicionális rendszert is. Így nem leszünk végtelen hadonászásra kárhoztatva; ha szeretnénk, nyomhatjuk a játékot az analóg karral és a gombokkal felvértezett kontrollerrel is.

A GamePad érintőképernyőjét is használhatjuk a szuperhősöket irányítva, vélhetőleg számos extra funkciót érhetünk el vele. A hagyományos kontrolleres, illetve a Wiimote-os megoldás kooperatív módban jön jól a második játékos számára. Arról még nincs hír, hogy vajon a single kampányt GamePad nélkül is végigzongorázhatjuk-e.

A Marvel Avengers: Battle for Earth november 9-én jelenik meg a Microsoft konzoljára, míg Wii U-ra november 30-án érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...