Remember Me - zene füleinknek

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 1.
  • Videó
Link másolása
A Londoni Filharmonikus Zenekar szolgáltatja a talpalávalót a Dontnod új cyberpunk akciójátékában. A legújabb fejlesztői naplóban a zenéé lesz a főszerep, miközben betekintünk a játékmenetbe is.

A Remember Me joggal pályázik a megtisztelő figyelmünkre, hiszen a közeljövő világát mutatja be megavállalatokkal, futurisztikus nagyvárossal és nem utolsó sorban, szemrevaló hősnővel. Az 50 ezer különböző kombó csak egy dolog - a beleélést a remek hangzásvilág még tovább erősíti. A zeneszerző Olivier Deriviere és a hangmérnök John Kurlander taglalja a játék zenéinek jellegzetességeit, hovatovább az új gameplay pillanatokról sem kell lemondanunk. 

A játék májusban landol a boltok polcain, PS3-on és Xbox 360-on.

8.
8.
thernielle
#7: Elég látványosan alulskálázottak a textúrák, láttam már más előzetest a játékból, ahol jobban nézett ki. Szerintem a képeket meg a játékmenetet egy korábbi verzióból vágták be, a megjelenésre tutira kapunk HD textúrákat. Legalábbis PC-re biztosan, én nem aggódok :)
7.
7.
chosa91
A város látványra, akár a Felhőatlasz c. film, viszont a grafika egyenlőre nem a "jövő szintjét" nyaldossa, hanem épp ellenkezőleg..
5.
5.
giga321
4.
4.
Zohindo
#3 megnyugodtam :D az Oni ra emlékeztet és iszonyatosan szerettem :D
3.
3.
Raatkainen
#2: Dehogynem, csak le lett hagyva innen.
Eléggé jónak tűnik a játék, de ezt a kis fps számot nem lehet nem észrevenni.
2.
2.
Zohindo
Nem úgy volt hogy jön PC re is? o.O kell !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...