Lost Planet 3 - védd a tornyot, egyél akridot!

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Az E.D.N. III kolonizálása nem megy simán: az erőforrások kinyerése egy hatalmas, lassan mozgó toronnyal történik. Hősünknek minden áron meg kell védenie azt az akridok támadásától.

A Capcom japán illetékesei több mint 16 percen át prezentálják a Lost Planet 3-at, melyben egy óriási mechával indulunk erőforrás-begyűjtő túrára, miközben heves támadásokat verünk vissza, s a végén még egy rákszerű főellenséggel is megküzdünk.

A Lost Planet 3 augusztus 29-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

7.
7.
NinjaNorb
Nem számítottam sokra ismerve az előző részeket de ez még az alacsony elvárásokat is igen alulmúlta mecha harc 1 vicc a többi meg ugyanaz mint eddig kb csak rosszabb lett
6.
6.
DON GONDOCS
Komolyan mondom ez talán jobb lesz mint a resident evil 6
5.
5.
Blackhard89
Hát igen eddig egy egyszerű menj fedezékbe és lőj játéknak tűnik + egy kis robotos harc a főgegnyák ellen ... hát nem sok a capcom- nak nagyon nem megy mostanában mire költik a pénzt ???? :D lehet hogy az ilyen kövér amerikaiakra vagy európaiakra megy el a pénz hogy megtanítsák őket folyékonyan japánul beszélni :D na mindegy ez nekem is eddig bukta Zsófikának tűnik :D
4.
4.
kingpeachy
Japán illetékesek és még csak nem is hd minőség, érdekes. A játékmenetben semmi eget rengető nem lesz a bemutató alapján. Plusz ez a minden kreativitást nélkülöző "fő boss". Kihagyós játéknak tűnik ezek alapján számomra.
3.
3.
Ecneb
A videó jól néz ki, de sajnos eszembe jut, hogy a második rész hatalmas csalódás volt nekem, még a co-op sem tudta azt javítani. Demot majd kipróbálom és ha tetszik megveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...