Csak akkor jöhet az új Avengers-játék, ha...

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 4.
  • Hír
Link másolása
Ha a Marvel talál egy olyan fejlesztőcsapatot, amelyik kellően elhivatott a cím feldolgozása iránt. A képregényes cég le akar számolni a silány adaptációkkal, ezért nem is igazán erőlteti a nagygépes játékváltozatokat.

A korábbi tapasztalatokból kiindulva a logika azt diktálná, hogy a Marvel minden létező csatornán próbálja meg eladni az Avengers címet, és bár valószínűleg a rajongók is örülnének egy jó játékváltozatnak, a képregényes cég nem nagyon akarja elkapkodni a dolgot.

"Akkor lesz Avengers-játék, ha megtaláltuk a jó partnert, aki megfelelő vízióval és elegendő idővel rendelkezik ahhoz, hogy egy erős, versenyképes AAA-címet fejlesszen, és jól is akarja csinálni azt" - mondta TQ Jefferson, a Marvel játékokért felelős részlegének fejese az IGN-nek.

Az óvatosság nem meglepő, a Marvel 2011 óta nem igazán erőlteti a nagygépes adaptációkat, az X-Men: Destiny, a Thor: God of Thunder és a Captain America: Super Soldier megjelenésének éve ugyanis valódi mélypont volt bizonyos szempontból. Jefferson szerint változtattak a hozzáállásukon, leszámolnának a silány adaptációkkal, és ennek tudható be az is, hogy még nem készült komolyabb Avengers-játék.

Kivételek persze azóta is érkeztek: a 2011 februárjában megjelent Marvel vs. Capcom 3 baromi jól sikerült, a LEGO Marvel Super Heroes az egyik legjobb LEGO-epizód, és bár a fiatalabbakat célozza, a Disney Infinity marvelesítése is jól működhet majd - az új Pókember-játékot most tegyük zárójelbe.

Apropó, Disney Infinity!

Történt ez-az Disney Infinity-fronton is, a játék 2.0-s kiadása és így a marveles kiegészítők is szóba jöttek a cím hivatalos webcastjében - itt hangzott el az is, hogy szeptemberben várható "a második hullám" rajtja:
13.
13.
Giggsy
#6: Mondjuk az Arkham széria nem tudom hogy jön ide, annak semmi köze a filmekhez. A Pókember játéknak meg ugye nem tudom mennyi köze van a Marvel-hez, tekintve, hogy a játék a filmhez kapcsolódik, a filmes jogok pedig a Sony-nál vannak.
12.
12.
Dreadlox
#10: Hát csak én komolyabb beállítottságú dologra gondoltm, a Marvel Heroes-ba meg az aktuális hősök közül választhatsz, nem pedig saját generáltat, meg az nem is openworld, hanem Instance/dungeon bázisú játék, Én olyasmira gondoltam mint a DC universe online, csak nem kell h online legyen, hanem max Lan vagy Lobbyszerű, mert ott is a sok negatívumot az MMO húzza le.
11.
11.
DON GONDOCS
Azért az X-Men: Destiny és Captain America: Super Soldier nem voltak olyan rossz játékok, csak rövid és grafikailag voltak elmaradva, meg lehettek volna kiforrottabbak is. Én azért bízok benne hogy jönnek mozi adaptációk mert én elég jól szórakoztam a Spiderman, X-men, Ghost Rider, The Incredible Hulk, The Punisher, Blade II adaptációkkal.
10.
10.
kastorhun
#9: Ott a Marvel Heroes ennyi komolyabb Marvel játék van manapság, és még a Lego Marvel abban vannak RPG elemek, nagy bejárható város, csinálhatsz saját hőst, gonosztevőt, tele van Marveles karakterekkel, van benne egy csomó szuper képesség és jelmez.
9.
9.
Dreadlox
Nem tudom hogy vagytok vele, de én örülnék pl egy RPG-nek egy nagy sandbox városba. Azaz te csinálod meg a saját hősöd/gonosztevődet és a nagyvilág tele lenne Marveles karakterekkel, akiknek tudsz questeket csinálni. Te választhatnád meg a szuperképességed és jelmezed. Sztem elég pofás lenne:D
8.
8.
giga321
A wolverine-os game elég jó volt.
7.
7.
SLi
#1: hát ja kicsit modernizálnák, felfrissítenék és az bőven elég lenne
6.
6.
EnderKnight
Mondjuk örülök hogy a Marvel észrevette hogy valami baj van és megpróbálnak a Dc féle Batman Arkham sorozat minőségi szintjéhez való játékokat gyártani.Igen a Pókember játék elég gyenge lett,de hátha a harmadik részre kapunk valami jobbat.
5.
5.
Neo1989
Szerintem a filmes játék adaptációnál kevesebb rosszabb van.
Inkább a filmre gyúrjanak.
4.
4.
sloth
A megfelelő fejlesztőcsapat erre, a Neocore Games... ennyi, megvan, jöhet a játék
2.
2.
Cristiano
pc-re is jöhet ne ha jönni fog
1.
1.
N!ghtmare
Nem konkrétan Avengers-játék de én nagyon tudnék örülni egy Marvel Ultimate Alliance 3-nak PC-n, már a 2. részt is irigykedve néztem konzolokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...