Főellenséget csinálnának Gabe Newellből

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha neked is lenne valamilyen megbeszélnivalód a jó öreg Gabe-bel, valószínűleg örülni fogsz, hogy a vele szemben felgyülemlett indulatokat egy kiadós bossharc keretei között is levezetheted majd.

A Crawl tavaly augusztus óta érhető el a Steam Early Access keretei között, a dungeon crawler érdekessége pedig az elsősorban, hogy helyben játszható multiplayer móddal is felvértezték, amiben egy játékos alakítja a főszereplő kalandort, a többiek pedig a különböző csapdákat és szörnyeket irányíthatják.

Az olyan szörnyeket, mint például Gabe Newell, a Valve fejese. A játékot fejlesztő Powerhoof a héten jelentette be, hogy magát Gabent is hozzácsapja a legyűrhető főellenfelek listájához, sőt egy gifet is megosztott, amin harc közben láthatjuk a mestert.

És ez komoly. Habár az új frissítésről szóló blogposzt április 1-jén jelent meg a Powerhoof oldalán, és így sokan csupán poénnak hitték a fejlesztők terveit, elmondásuk szerint ez nem vicc akart lenni, már azért sem, mert ők Ausztráliából, április 2-án jelentették be az ötletüket, aminek bekavart ez a fura, időzónás dolog.

Azt viszont elismerték, hogy mindehhez sem a Valve, sem Gabe Newell engedélyét nem kérték még ki, így utólag küldtek nekik egy szívhez szóló levelet, amiben megígérik, hogy Gabe Newell lesz a játék legerősebb karaktere, a vendégszereplésért cserébe felhasználhatják az ő dizájnerüket valamelyik játékukban, sőt azt is el tudják intézni, hogy a Crossy Roadban szerepeljen Newell kedvenc állata.

28.
28.
rappit
#26: "Egyet értek a mondandóddal "Ha egy játék eleve szar,tök mindegy milyen motor hajtja senkit nem érdekel.""
Az Order meg mégis mennyi embert érdekelt. Az sem volt több egy grafikai engine demónál.
27.
27.
l4cyk4
#20: "Nem lehet tudni."

Pontosan.
22.
22.
kirschakos
#21: :D Figyu... nekem teljesen mindegy, hogy kijön-e valaha vagy sem, de igen, szerintem marhára nem csinálnak vele semmit. Sőt tovább megyek... még csak el sem gondolkodtak rajta source 2 ide vagy oda :p
21.
21.
mestermagyar
#19: Naés kinek? Megint megveszi majd a sanyi/mikrószoft/uborkaszezon, aztán majd a karórákon is ez fog menni, de még ott is 20 dlc-vel. Nagy jövőt jósolnék így neki, de kizárólag pénzügyileg. Amúgyis ki nem szarja le a nevét, minek kéne itt jogokat adogatni? Ha valaki tud valamit, akármikor készíthet egy half life 3-at hl2 modként. Valaki?

Tudnak vele kezdeni valamit, csak nem akarják, mert nem akarnak valami ötlettelen sz*rt kiadni. Szerinted ülnek rajta, és ezen gondolkoznak, hogy kiengedjék a kezeik közül? Szerintem az utóbbi 5 évben dolgoznak rajta, a tf2-n is vagy 9 évet sikerült nekik munkálkodni. 5 év munkája vesszen kárba? A rajongók nem veszik figyelembe, és te sem, hogy folyik a munka. Nem csak a seggük verik a földhöz. El kellett készíteni a source 2-őt is még előtte.
20.
20.
mestermagyar
#18: Nem lehet tudni. Lehet, hogy megunták a rinyálókat, és kiadtak valami féligazságot, hadd csámcsogjanak rajta.
19.
19.
kirschakos
#7: Szerintem, ha nem tudják, mit kezdjenek vele, akkor jelentsék ki, hogy ennyi volt, nem lesz belőle semmi. Adják el a jogokat, és majd más folytatja. Én nem vagyok rajongó, csak azért mondom ezt, mert szerintem pofátlanság amit művelnek a rajongókkal.
18.
18.
l4cyk4
#11: Ne vedd rossz néven, de ezzel mintha azt akarnád mondani, hogy amit a Washington Post-nak nyilatkozott Gabe az biztosan nem valós, vagyis csak egy kifogás, miközben te tudod az igazságot arról ami a Valve-nél folyik. Jól értem?
16.
16.
mestermagyar
#15: Ezek nem látták még youtube-on, mit művelnek a source engines játékokkal poénból. :D
15.
15.
TheNick
#1: Nem utálják, ez egy poén. Sok mém alapja lett Newell, annyiról van szó, hogy most a játék tovább bővítené ezt.
12.
12.
randall13
#6: Tök logikus, hogy nem jön a HL3... 10 év alatt az egekbe szálltak az elvárások (nem is értem mire fel, a HL2-t a source engine adta el), amiket úgysem tudnának teljesíteni. Csak maguknak ártanának azzal, ha kihoznának egy folytatást.
11.
11.
mestermagyar
#9: Te magad linkelted, a valve.
9.
9.
l4cyk4
#5: Csak a félreértések elkerülése végett, ki keres kifogásokat?
7.
7.
mestermagyar
#6: Ha nem tudják mit kezdjenek vele, akkor NE KEZDJENEK VELE SEMMIT. Nem akarod hogy 11 év után kidobjanak valami förmedvényt, ami miatt örökre vége az egésznek. Történt már ilyen pár játékkal.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Hát azért már elég idő telt el, szerintem inkább 1. nem tudják mit akarnak kezdeni vele, 2. nem látnak benne elég nyereséget. Mindenesetre elég pofátlan módon hagyták félebe a történetet, és azóta sem történt semmi, ami megbocsáthatatlan.
5.
5.
mestermagyar
#4: Hány kifogás volt már? :D

Pont ezt írtam le, hogy minden alkalommal valami újat, teljesen egyedit akarnak, nem pedig egy ismétlődő COD-ot.
4.
4.
l4cyk4
#3: Erről mi a véleményed?

http://www.gamekapocs.hu/hir/38193/ezert_kesik_a_half_life_3
3.
3.
mestermagyar
#2: Ennek ellenére viszont a legnagyobb személyiség, nélküle a PC mint platform, egy eltűnő széttöredezett dolog lenne.

A half-life az szerintem nem kizárólag a sztoriról szól. Igeneis nyomós okot keresnek rá hogy kiadják, nem fogják dobálni a szart az emberek fejére, hogy aztán egy COD váljon belőle, amiről mindenki látja mennyire lehúzás, csak az igazi rajongók vannak hipnotizálva.

A half-life az ténylegesen egy meghatározó cím akar lenni, amire az emberek azt mondják, hogy ilyet még soha nem láttak. Az új source enginevel tuti kapni fogtok egy fél életet is.
2.
2.
kirschakos
#1: A Half-Life rajongóknak igen nyomós és jó okuk van/lenne haragudniuk rá :D (jogosan)
1.
1.
Extol
Nem tudom miért lehet utálni Gabe-t, én egy okot nem tudnék mondani amiért meg kéne verjem.
Másrészt meg csak azért gyártani hosszú ideig egy játékot csakhogy le kelljen verni Gabe-t az elmond sokat hogy a fejlesztők mit gondolhatnak róla. Gabe helyében én tiltanám, pláne hogy nem előre szóltak hónapokkal hanem utólag akaródznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...