A Valve beleegyezett, Gabe Newell főellenség lesz!

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 11.
  • Hír
Link másolása
Öt nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Crawl című indie fejlesztésben maga Gabe Newell, a Valve atyaúristene is szerepelhet majd, méghozzá főellenségként. Egy bibi azonban volt vele.

A Crawl nevű dungeon crawler jelenleg Early Accessben vásárolható meg a Steamen, és bár a játékosok értékelései szerint amúgy is ígéretes a Powerhoof fejlesztése, a legtöbb embert valószínűleg akkor kezdte el érdekelni a cím, mikor kiderült: maga Gabe Newell is bekerülhet a játékba főellenségként.

A feltételes mód viszont nem véletlen, a készítők ugyanis előbb lengették be az ötletet, minthogy kikérjék a Valve és persze Newell véleményét a dologról, így bármennyire is könyörögtek a srácok, előfordulhatott volna, hogy a Mester és a Vállalata letiltja az egészet. Nos, a jó hír, hogy nem így történt, a stúdió a Twitteren osztotta meg a rajongókkal a nagy hírt, hogy a Valve egy rövid e-mailben zöld utat adott nekik, így Newell egészen biztosan bekerülhet a játékba, az ehhez szükséges frissítés pedig nemsokára meg is érkezik.

Tippre most lett néhány új vásárlója a srácoknak.

8.
8.
kiskenguru
Addig kell utni mig zold utat nem ad a hl3-nak.
7.
7.
markoci555
Ennek a gifnek olyan k*rva jó a mozgása... Én ezért szeretem az ilyen retrosabb játékokat. Szerintem könnyebben lehet belevinni élethű fizikát, és elmegy a f*s gépemen is.
6.
6.
Extol
3-4 napja Gaben kiselőadást tartott a Duna world televízión. Okos ember ez, ha nem is látszik.
3.
3.
Nicodemus
A HL3 okan generalodott feszultsegeket vegre le lehet majd vezetni. Kar hogy nem fps, mert akkor kaphatna egy headshot-ot.
2.
2.
-Cash-
Ő inkább főbarát mint ellenség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...