Látnivalókon az SW: Rise Against the Empire

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Vadonatúj képeken és videókon pózol a Disney Infinity 3.0 egyik legújabb játékszettje, a Star Wars: Rise Against the Empire. Ebben a csomagban az eredeti Star Wars-trilógia legemlékezetesebb pillanatai elevenednek majd meg.

A Disney Infinity 3.0-hoz összesen három különböző Star Wars-témájú játékszett lesz majd kapható. A Star Wars: Rise Against the Empire-ben a klasszikus trilógia legemlékezetesebb jeleneteit kelnek életre. Olyan ikonikus karakterek térnek vissza, mint Leia hercegnő, Luke Skywalker, Han Solo és hű társa, Chewbacca, miközben a birodalmiak oldalát többek között Darth Vader fogja képviselni.



Ellátogatunk majd a Tatooine-ra, a Banthára, akár egy AT-AT volánja mögé is behuppanhatunk a Hoth jeges felszínén, az Endoron a speeder bike-okkal manőverezve kell leráznunk a rohamosztagosokat, de egy X-Winggel még a Halálcsillag elpusztításában is segédkezni fogunk.

A Disney Infinity 3.0 PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, iOS-re és Androidra érkezik.

6.
6.
joshfeed
Ómájgád mi ez a dedós sz*r ?
4.
4.
Chrysh
Röhej, hogy a Force Unleashed után a Battlefront le(het) a következő értelmes cím, a köztes kb. 5 évben meg sehol semmi.
3.
3.
Stranger
Szánalmas ez a stílus. Mintha annyi SW játék jelent volna meg mostanában, hogy ilyenre szükség lenne. Először adjanak már ki egy normál játékot ne ilyen moslékot... Mondjuk azt az idétlen CGI sorozatot is sokan nézik.
2.
2.
PaulMarloW
dejó néznek ki figurák
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Látszik, hogy azért ebben belefektetett energia.
de igy hogy ilyen komolytalan nem kellene. bár nem is vagyok a franchise rajongója.
azonban azt igy is érzem, hogy most egy komoly alkotásra volna szükség a témában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...