A jövő héten érkezik a NBA Live 16 demója

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Mégsem jelenik meg holnap az NBA Live arcunk beszkennelésére szolgáló mobilos alkalmazása az EA Sports szerint, viszont a demója a jövő héten érkezik PS4-re és Xbox One-ra, ahogy azt már megígérték.

Az idei NBA Live egyik hangzatos fícsöre az lesz, hogy egy mobilos alkalmazással beszkennelhetjük az arcunkat, így a játékba is bekerülhetünk. A kiadó szerint az E3-on bejelentett app mégsem jelenik meg holnap iOS-en és Androidon, így csak később alkothatjuk meg saját alteregónkat. A programot egyébként egy külső cég fejleszti.


A késés azonban nem befolyásolja az NBA Live 16 demójának megjelenését, ami a jövő héten, azaz szeptember 15-én élesedik. A kipróbálható változatban belenézhetünk a játék Live Pro-Am módjába, melyben a barátainkkal közösen pattogtathatunk a virtuális grundokon. Persze a sztenderd meccsekről sem kell lemondanunk, a demóban hat csapat képviseli magát.

2.
2.
DarkLord
Sokkal jobbak és folyékonyabbak a mozgások most már ebben is, de jó lenne azért látni igazi játékmenetet is hisz ott, majd eldől minden. Szerintem esélye nem lesz megint csak a 2K sorozat mellett, de ez a saját képes dolog jól hangzik. Persze ha csak ennyit tud felmutatni a konkurens ellen az baromi kevés lesz :D hisz ott már tavaly is elég jó volt a karakter szerkesztő, amivel full megcsináltam magamat, nem kellett kép se hozzá, szóval...
1.
1.
Blueberry
De jó :) már csak olyan demó kéne ami érdekel is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...