Mesés képeken a The Witcher 3: Blood and Wine

Link másolása
A CD Projekt Red megosztotta az első képeket a The Witcher 3: Blood and Wine-ból, mely valamikor 2016 első felében fog megjelenni. A mesés helyszínek ezúttal is látványosra sikerültek.

Valamikor 2016 első felében érkezik majd a The Witcher 3 második nagyobb kiegészítője, a Blood and Wine. A fejlesztők megosztották az első képeket az új helyszínről, Toussaintról. Az első képen a fővárost Beauclairt, és annak gyönyörű palotáját csodálhatjuk meg, a másodikon pedig egy borászatot nézhetünk meg közelebbről.

A Blood and Wine közel 20 órányi extra játékidőt ígér. A kiegészítőben ellátogatunk Toussaint egy új régiójába, ahol Geralttal egy háború által érintetlen vidéken fogunk kalandozni, küldetéseket teljesíteni, miközben ősi, véres titkok után nyomozunk.

23.
23.
Gykrizsi
#22: Nem tudom milyen videót raktál fel, mert nem néztem meg. De annak a két mondatnak amit te leírtál, semmi értelme. Mindegy, úgysem értenénk, mi konzolparasztok, ezt csupán a MasterRace érti meg gondolom.
21.
21.
delphijos
#3: Dettó. Viszketett a tenyerem, de most egy 100+ órás játék nekem sem fér bele az időmbe sajnos.
19.
19.
Fl0rian
#15 Ne törődj vele, csak simán elment az esze. Próbál vicces lenni, csak sajnos nem elég tehetséges hozzá.
17.
17.
Lorthirash
#16: Off:( ezt az oldal szerkesztőinek)
Miért nem lehet ezt megcsinálni már évek óta ez megy....
Oda kell írni hogy szerkesztve és akkor nincs semmi gond az egésszel,illetve annyi hogy 1 percig lehessen csak szerkeszteni
16.
16.
Lorthirash
#14: ***Szerkesztés gomb*** "több mint"



hozzászólás szerkesztve
15.
15.
Gykrizsi
#13: Komolyan nem vágom miről beszélsz. Milyen személyben beszélsz egyáltalán?
14.
14.
Lorthirash
#6: XD én alapjátékkal is több mitn 200 órát toltam :) majd ha kijön ez a kieg is folytatom a két kieggel.
13.
13.
Ooorky
#9: A "Glorious PC Gaming Race" fogalom az első Witcher-nek köszönhetően jött létre, tagjai a nácikhoz hasonlóan magukat felsőbbrendűnek képzelő lények, akik mindenkit lenéznek (ezzel válaszoltam a Minek-kel kezdődő kérdő kijelentésedre).

Ezzel arra akart utalni, hogy a Witcher kezelése feleslegesen túlbonyolított és nehézkes, de így legalább a "konzolparasztok" nem tudják beszennyezni mocskos kis ujjaikkal.

Bővebben:
https://youtu.be/P0dXtOVi2yo?t=53s
12.
12.
Gykrizsi
#11: 290 óra, bár nekem ez olyan évek óta várt cím volt, és nem is csalódtam benne, számomra az elmúlt évek legjobbja. Csupán a F3 volt, amivel ilyen sokat eljátszottam anno.
11.
11.
Ruga
#10: Az kicsit beteg.. :D Szerintem lehet normális sorrendben is. Nekem a közel 200 óra a megjelenés óta került bele, nyáron pl nem is játszottam mással csak ezzel. Esténként 1-2 órával simán megvan..
10.
10.
reddevil1015
Első a Witcher,azután a család és a munka
9.
9.
Gykrizsi
#7: Minek kell ilyen baromságokat leírni. Egy pc-s fejlesztő is tud jó, vagy rossz dlc-t összerakni, és konzolos is. Lásd Halo 5: teljesen ingyen jár az összes jövőben megjelenő pálya, játékmód, fegyverek stb, ami nagyon korrekt dolog. Másrészt a CDProjekt szerintem már rég nem egy platformos. Már a második rész is megjelent boxon. Az első is csupán pénz hiányában maradt ki, mert mindig is tervezték a megjelenését, csak se pénz, se idő nem volt rá.
8.
8.
Ruga
#6: Én ~180-nál kezdtem.. :)
7.
7.
Ooorky
6.
6.
mdr88
#5: 109 óránál tarok és most kezdtem a Hearts of Stone-t :D
5.
5.
Ruga
#3-4 Hát srácok pedig ez az a játék amire érdemes szakítani időt, megéri ;)
Elképesztően néz ki a képek alapján! Már látom, hogy ez nekem nem 20 hanem min 40 óra lesz.. :D
4.
4.
Extol
#3: Énis pont így vagyok vele.
3.
3.
bane
Most a képek láttán egy kicsit bánom, hogy nem vettem meg Black Friday alkalmából, de azzal nyugtatót magam úgyse lenne időm ...
2.
2.
redsovi
Azáldóját gyerekek *-*
1.
1.
Gykrizsi
Király, nagyon várom már. Megint egy új fajta helyszín, remélem a sztori is olyan király lesz, mint ez a tünde palota.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...