Most tizenkét vadonat új animáció tölthető le!

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve a Rise & Fall: Civilizations at War filmek is.
Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve Rise & Fall: Civilizations at War filmek is. Érkezett egy prezentáló trailer a PSP-s Juiced: Eliminatorról, PC-s és konzolos nagytestvérének handheldes átiratáról. Megérkezett az első - sajnos igen rövid - Mercenaries 2 videó is, illetve a szerepjáték kulisszái mögé tekinthetünk be, ha meglessük az új Neverwinter Nights 2 videót. Érdemes szót ejteni a két Warhammer-animációról, továbbá a PS3-ra megjelenő - i8 néven is ismert - Resistance-kisfilmről is. Csekkoljuk a teljes felhozatalt:
A nap videója
Joint Task Force
E3-trailer

Őszintén szólva én már a Rush for Berlinen is összecsináltam magam, ám úgy látom, hogy a szintén magyar illetőségű Most Wanted Entertainment (korábban Mithis) új játéka, a Joint Task Force című stratégia végigjátszása után lélegeztetőgépre kell majd kapcsolni. Hogy miért is? Elképesztő grafika, iszonyatos hangulat és hihetetlen stratégiai lehetőségek - mindezt Ti is a saját szemetekkel láthatjátok, ha letöltitek a majd' 180 megás videót!


Trailer letöltése lokálból (177,80Mb)

3.
3.
Tocsek
Hol láttad a vidót? Kb mikor jelenik meg a Joint Task Force ??
2.
2.
szpiiit
a Joint Task Force jo kis game lehet láttam már rolla más videót yeeee

1.
1.
fojesz
Nem a Generals. Állítólag valami per is volt belőle, hogy a Stormregiontól csenték el a motort és azt tolták alá kissé átalakítva. Asszem a Codename: Panzers topicban volt róla szó. Egyéként tényleg nagyon ütős, én bepisiltem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...