Megvan az Ashes of the Singularity dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Magunk között csak úgy emlegetjük a Stardock új RTS-ét, mint az első DirectX 12-es stratégiát, ám ennél jóval mélyebb játékról van szó. A legújabb trailer végre megerősíti a megjelenési dátumot is. Vághatjuk a centit.

Amellett, hogy egy remek sci-fi RTS-nek néz ki az Ashes of the Singularity, ez lesz az első olyan stratégia, amit DirectX 12-támogatással vérteznek fel, illetve natív 64-bites a játék motorja. Az egyjátékos skirmish és a multi mellett kapunk még egy Ascendancy Wars módot, amely lényegében a kampány: megismertet az anyag mélységeivel. Érdekesség, hogy akár ezer egység is lehet egyszerre a képernyőn.

Noha a korai hozzáférésű verzió már egy ideje elérhető, a Stardock végre megerősítette a végleges változat dátumát. Az Ashes of the Singularity március 31-én landol a Steamen.

9.
9.
Chrysh
#8: Mellesleg hogy várhatsz érdemi fejlődést, hogyha a legkisebb apró előrehaladásokon is csak fanyalogni bírsz?
8.
8.
Chrysh
#7: Igazad van szűk látókörű vagyok, legyen inkább egy olyan játék, ami komplexitását tekintve kivitelezhetetlen lenne, és ha meg is csinálnák tuti veszteséget produkálna.

Mindezt az egekig verdesett egyéni igények miatt, ami épp a hiszti szintjét súrolja..
7.
7.
sasncore
#3: Ha ennyire tanulatlan vagy elhiszem. Második világháborúban az amerikai bombázók, több hullámban támadtak. Az első hullám után megvárták a tűzoltók kiérkezését, hogy ne legyen aki megfékezi a tüzeket később (sok ápoló, és orvos is odaveszett). Kiemelt célpontok, az elektromos elosztó állomások öböl háború.

4. Chrysh
A magadfajta egyszerű faék szintű többség miatt, nincs fejlődés. Egy ezer éves Sim City tudott komoly dolgokat (+ civ), csak igény nincs rá.

6. PAtr0n
Egy Supreme Commander tovább gondolása jó lett volna:)
6.
6.
PAtr0n
#4: Ha megüti a Supreme Commander 1 szintjét, nálam már tuti befutó.
Kár hogy azt is elszúrták a második részre, egy leegyszerűsített fos lett az első rész után, látszódott, hogy nagyon konzolra akarják vinni. Az 1-el hónapokat játszottam, a 2, 1 hétig sem volt a gépemen.
4.
4.
Chrysh
#2: Kezd az az érzésem lenni, hogy az óriási játékfelhozatal miatt már készakarva teszünk egyes játékok felé olyan hülye elvárásokat, hogy lehetetlen legyen teljesíteni, és ha véletlen nem teljesítené, akkor az egész játék egy rakás sz*r.
Ez a bolygó szintű RTS baromkodásod tipikus példája ennek.

Az ilyen finnyáskodó szövegek után gondolkozom el azon, hogy nagyon el vagyunk kényeztetve (és még csak egy szemernyi hálát sem vagyunk képesek kierőszakolni magunkból)...
3.
3.
Perseus84
Tuzoltok egy RTS-ben?? :) Beszarok...
2.
2.
sasncore
Nagy a hype, nagy csalódás lesz. A DX12 viszi a hátán, ezt a középszerű semmitmondó játékot. Egy bolygó szintű rts, élő városokkal, mint egy sim city (tűz terjed, kimennek a tűzoltók, stb., áram kimaradás, gyár leáll stb., kórház mentők) na az már valami lenne, de a sok idióta miatt sehol sem tart a fejlődés, és erre tesz rá a sajtó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...