E3 2016: Injustice 2 - lootokért is folyik majd a harc

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 15.
  • Videó
Link másolása
Ed Boon, az Injustice 2 rendezője a GameSpotnak adott interjúban elárulta, a mérkőzések végén a nyertes különböző kiegészítőket lootolhat majd az ellenfelétől, ezzel még erősebbé téve saját hősét.

A Mortal Kombat-sorozat atyja, Ed Boon a GameSpotnak mesélt a NetherRealm Studios legújabb játékáról, a DC hőseit egymásnak eresztő Injustice-folytatásról. A beszélgetés egyik igazán érdekes része az volt, amikor kiderült, hogy a játék kap egyfajta gear-rendszert, aminek értelmében a mérkőzések végén a vesztes kiegészítőket, tárgyakat ejt el, amelyeket a nyertes felszedhet, ezzel fejlesztve karakterét.

Boon elárulta, hogy a "Victory" képernyő felugrásakor szórják majd a különböző, győzelmi díjként is felfogható cuccokat, a nyertes pedig eldöntheti, melyikkel szereli fel saját karakterét. Lesznek a védekezést és a támadást egyaránt támogató kiegészítőfelszerelések, amelyek a karakterek mozgását, képességeit is befolyásolják, így személyre szabhatjuk, hogy adott hősünkkel milyen stílusban kívánunk majd játszani. A kiegészítések természetesen a karakter külsejét is befolyásolni fogják.

Az Injustice 2 rendezője azt is megerősítette, hogy nem feltétlenül kell azonnal meghoznunk a döntésünket, a győzelmek végén kapott cuccok elmenthetőek lesznek, így bármikor felhasználhatjuk majd őket.

Az Injustice 2 jövőre jelenik meg Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
GothamKnight95
szeretném szeretni,bár Batman jelmeze ocsmány. :(
2.
2.
BrockSamson
#1: Jogos az aggodalom, remelem nem probalnak meg ebbol is penzt kihuzni, mert amit nyernek a verpistikeken, azt bukjak a hetkoznapi jatekosokon.

Jatekmenet amugy tetszetos, es a karaktervalaszto kepernyo sziluettjeibol, mar sejtheto egyik masik karakter kilete.
1.
1.
Hát, most őszintén...3:03-nál hogy lehet ennyire bárgyú fejet kreálni Supergirlnek?? Meg annyira nem jön be ez a loot cucc, hogy kaphatsz olyan geart amivel nagyobb sebzést kapsz például ha a környzeted használod...mi ez RPG? Aztán majd lehet venni gear pakkokat és mindenki +50%-os cumókban lesz online, te meg próbálsz kapni 10-20%-os szarkoat? Ez hülyeség szerintem, a verekedős játékok a skillről kell hogy szóljanak, hogy megtanulod az adott karaktert, az ellenfeleket, mozdulatokat, combókat, nem hogy nagyobb sebzést adó geareket pakolsz magadra...o.O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...