Final Fantasy XV - van, ahol már kapható

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 21.
  • Hír
Link másolása
Habár hivatalosan csak november végétől lesz megvásárolható a Final Fantasy XV, mégis akad jó pár olyan áruház, ahol már beszerezhető a játék. A Square Enix csalódott, de elfogadja a tényt.

Hivatalosan november 29-én kerül boltokba a Final Fantasy-sorozat legújabb felvonása, a Final Fantasy XV, de akad olyan áruház, ahol az eladók nem foglalkoznak a premierrel és már nyolc nappal korábban árulják azt.

A játék rendezője, Hajime Tabata ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy sajnálatos, hogy néhány régióban a dobozos verzióból már most értékesítettek néhányat, amit az is bizonyít, hogy a különböző videómegosztókat is ellepték a játékról készült felvételek. Tabata elmondta, nagyon csalódottak a kialakult helyzet miatt, de a körülmények miatt most csak annyit tud tenni a Square Enix, hogy arra kéri a korai példányokhoz jutott rajongókat, hogy tartsák tiszteletben a többi várakozót és ne osszanak meg további információkat vagy tartalmakat a játékról.

A Final Fantasy XV Xbox One-on és PS4-en teszi tiszteletét.

7.
7.
kamgecam
#5: Ne is mond, rohadtul várom már Ueda újabb mestermûvét.El se hiszem hogy hamarosan tényleg megjelenik.
6.
6.
monsu
#3: Mert akit érdekel a gaming, azt csak 40 kilós kocka lehet, igaz? :D
Nem értek eggyet veled a watch dogsban sem. A japán játékokban szerintem megszokhattuk ezt a fajta "metroszexuális" karaktert. (Nem mintha nekem ez tetszene.) Nem sokat láttam ebből a játékból, viszont azt igen, hogy bazi nagy kardokkal hadonásznak. Kardokkal. Watch dogs: retiküllel futkosó hippsterek jojóval verekednek. Jojóval, érted? :D
5.
5.
KopyAti
#3: Dehogynem! The Last Guardian!
4.
4.
Csoki80
3.
3.
Arsenal4ever
vagy nem kell minden szarra rákattintani a jútyúbon...nemde? érdekel a game bár nekem ez az egész világ kimaradt. sose értettem igazán. szabadjon megjegyeznem hogy aki szidja a jelenlegi WD2 karakterét hogy milyen nyegle és nem tökös férfias (mintha Ő a gépe előtt az volna:DDDD) majd leül ezzel a nyíltan nem hetero karakternek kinéző izével csillámpónikra vadászni...hááát kibaszott nagy képmutatásról tesz tanúbizonyságot. de csinálja.....nem derül ki. Szóval a jövőhéten gyün? ha lesz fölös 17,5k akkor lehet megvesszük. Idén más már nem jön úgyse!
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...