Jól áll az új God of War fejlesztése

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 26.
  • Hír
Link másolása
Habár a PlayStation 4-exkluzív God of War-epizódhoz még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot, ráadásul a játék a PlayStation Experience-en sem képviseltette magát, a direktor szerint nem kell aggódnunk.

Annál is inkább, mert Cory Barlog szerint fontos mérföldkőhöz érkezett a játék fejlesztése, az úriember a Twitteren hintette el, hogy az anyag nemrég állt össze egy egésszé, ő épp a napokban fejezte be az első végigjátszását. Persze a munkálatok itt még nem érnek véget, és rengeteg feladat vár a Sony Santa Monicára, a hírek azonban mindenképpen biztatóak.

Érdekesség, hogy a Final Fantasy XV fejlesztői épp egy éve jelentették be, hogy a JRPG elérte ezt az állapotot, és lám, idén novemberben meg is jelent a régóta halogatott játék. Habár a Sonyt sosem kell félteni, ha a várva-várt projektek csúsztatásáról van szó, ki tudja, talán Kratos legújabb történetét is elhozza nekünk a következő év.

86.
86.
Lorthirash
#85: Az a baj az csak butítással érhető el mert most ha ott van egy action bar amin van 10-15 spell azt lehetetlen kezelni egy kontrollerrel, de ne legyen igazam :)
85.
85.
Chrysh
#83: Ha meg tud ütni egy nagyobb célközönséget lehet, hogy törni fogják a fejüket a konzolporton, lásd diablo 3.
84.
84.
Lorthirash
#83: Kivéve az MMOk 90%-a meg az RTS-ek Mobák. De amúgy már a kezelőfelület miatt is furcsa lenne ez konzolon.
Itt nem 6 spellt kell majd használni mint pl diabloban hanem legalább 10-et.
83.
83.
kamgecam
#82: Már szinte majdnem minden ami megjelenik pc-re, konzolokra is is megjelenik meg fordítva, legalábbis a sikeresebb címek lásd Xcom 2.
82.
82.
kamgecam
81.
81.
Lorthirash
80.
80.
kamgecam
#79: De komoly, köszi a megosztást.Nem tudod véletlenül hogy jön-e ps4-re is?
79.
79.
Lorthirash
#78:
Aki nem ismerné itt egy gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=DZsKR7dbiMM
78.
78.
Lorthirash
Ha már Hack & Slash akkor én a LostArk-ot várom fejlettebbnek látszik mint pl a diablo bár ázsiai a játék szóval majd meglátjuk. Mindenesetre ez egy mmo nem egy sima hack & slash ezért is érdekes.
76.
76.
PS4jacksony
Kicsit kiábrándítóak a kommentek úgy látszik a gyűlölködés ide is elért.
74.
74.
sisxgame
#16: PC s ként én is próbálkoztam már más hack n slashek el (devil may cry, dark sides, grim dawn, Castlevana, Titan quest és más diablo klónok) De a diablo 2, és 3 on kívül az összes hasonló játék nagyon távol áll a dobogótól.
Mondom ezt úgy hogy kb egy hónapja van PS4 em. És nyugodt szívvel mondhatom hogy a god of war 3 remasterednél nincsen jobb hack and slash a piacon. A devil may cry az sem rosz látványra nem mondom, csak valahogy azok az eltúlzott, tipikus "kínai" kombók és mozdulatok egy idő után unalmasak és jellegtelenek, nem is beszélve az ótvar helyszínekről és sztorirór.
55.
55.
Freed
#52: Sajnálom ha miattam szar kedved lett ez miatt...de ilyen a vita.Egy vélemény találkozik a másik ellenvéleménnyel.
Ennyi
52.
52.
keiji maeda
#47: itt nincs szó érzékenységről ,pont nem érdekel ,hogy a másik felhasználó aki vagy élvezetből kötekedik vagy csak debil , hogyan és minek nevezz engem mert nem is ismerem tehát a személyeskedő támadás is hidegen hagy! csak ezen az oldalon évek óta ez megy már
50.
50.
Szmoli11
#44: Sajna igazad van !!!! De szard le azt aki kötöszködik ;) :) Hidd el vannak itt még normálisak :)
47.
47.
Freed
Ennyire azért senki ne legyen érzékeny hogy törli.magát mert valaki vagy valakik nem értenek egyet vele!
Nem ertemmmeddig ket ember között ment egy vita amibe aztán bumm egy csapásra beszállt 5 "megmondom az idiótának és le megmondó emberezem" többi idióta.
46.
46.
Freed
#41: Igen ez igaz...de ott azokban többkarakter futott több történetszálon...a GOWban meg nincs más csak Kratos.
44.
44.
keiji maeda
azt hiszem, hogy közel 10 éve regisztráltam erre az oldalra de itt a ideje lassan eltakarodni.......
42.
42.
Instict99
Akkor ez azt jelenti hogy 2017-ben meg is jelenik?
41.
41.
DON GONDOCS
#32: Szerintem Keiji is úgy értette hogy vannak olyan játék franchsieok ami, megengedheti magának hogy új szereplőkkel vigye előre a sorozatot. Mert a világa kellően sokrétű ahoz hogy ez megvalósuljon. Pont mint az álltalad említett címek is. Halo is volt már master chief nélkül és a Resi is felvonultatott több főszereplőt, ahogy Metal gear, Silent hill vagy castlevania széria is jól vette az akadályokat. Az ismert vagy épen új világba elhelyezte a karaktereket úgy hogy megmaradjon annak ami az eredeti széria.
39.
39.
Freed
#36: Nezd én rohadtul ertem hogy mit akarsz mondani!De most ez kicsit szélmalomharcnak tűnik...most azon lovagolsz hogy ki mondott olyat hogy unalmas.A vita a kidobás beszólásból idult.De mindegy.
En megértem hogy szerinted már nincs Kratosban fantázia meg törtenet.De Te meg azt nem érted meg hogy egy rajongó aki nem csak egy hns-t lat a játékba,annak kell Kratos szerepe!
36.
36.
keiji maeda
#34: kimásoltad amit írtam és még így se látod hogy "unalmas" szót sőt jelzőt sehol se használtam ? nem sértődtem meg csak az időt sajnálom amit arra pocsékoltam hogy hátha megértesz valamit belőle
35.
35.
Freed
#33: Amúgy tenyleg bocs ha nyers vagyok.Nekem ilyen a stilusom.Nem kezellek alsóbbrendűként vagy hasonló mint itt egy két ember szokasa.Csak amint már írtam,van egy véleményem és abból nem engedek.De lehet neked is nyugodtan.Ez miatt nem Anyazunk meg stb...csak ez is egy nezőpont meg a tiéd is.
Bocs ha megbantottalak.Jó éjt.
34.
34.
Freed
"Én nem a kis srácot dobnám ki a játékból hanem Kratos-t !! a Sony-nak nem volt töke hozzá hogy kiadjon egy God of War játékot más főhőssel hiszen ebbe a világba lehetett volna más a főhős de persze Kratossal mindent el lehet adni......"
Köhöm köhöm....ezek után valoban nem értelek.
32.
32.
Freed
#31: Lehet azért van ez így mert vedekezik az agyam a süketelés ellen :-D
Na de komolyra a szót.Akkor szerinted ahogy a GOW sorozatból Kratost ki kellene írni mert már nincs benne story,úgy akkor minden szamozott sorozatból a főhőst is ki kellene dobni?!Mert már a 47es ügynök megölt mindenkit vagy Sam Fisher?Vagy a Halo Master Chefjét mert vegzett az ellensegeivel?!
Ezt csak Te látod így!
Tudod egy rajongó,legyen az GOW vagy Resi vagy tök mindegy hogy micsoda,azert akar jatszani újra es ujra az adott gameval,mert vagy a történet vagy a főhős szimpatikus neki.De nem kell velem egyetérteni.En hozzád túl egyszerű ember vagyok mert Te barátom szeretsz a sorok között fogalmazni meg a saját faszságodat hajtani ;-)
Csak így tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...